2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 188 پست
خدا رو شکر عزیزم مهم همین حس خوب الانته،خدا روشکر به خوشبختی رسیدی.😍😍😍

ممنونم عزیزم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره دقیقا منظورم همون جمله آخرت بود دقیقا خیلی خوبه که زیر بار ظلم نریم و ارزش خودمون رو بدونیم کاشک ...

به ازدواج بیشتر به عنوان تجارت و معامله نگاه میکنن

تعداد کسایی که به ازدواج بعنوان پیدا کردن یه شریک واقعی زندگی نگاه کنن واقعا کمه

کارما  
اره حتما خواستی بچه دار بشی  همه چیزو در نظر بگیر ک بدش خدا نکرده پشیمون نشی

گناه یه موجود دیگه رو نمیتونم به گردن بگیرم وقتی میتونم حتی نمیتونه پدر خوبی بشه

کارما  
نمیدونم اتفاقا من اذیت نشدم بدتر هرچقدر اون بهترشد من بدتر شدم کلا از چشمم افتاد انگار 

حیف نیست زندگیت؟اگه بهتر شده توام سعی کن به زندگیت دلگرم بشی

کارما  
عاشششششششققققققشششششم همه جوره همو قبول کردیم  باهم زندگیو ساختیم،شاید چیز زیادی نداشته باشیم ...

خوشیتون مستدام عزیزم،آرزو میکنم تا ابد باهم بمونین😍😍

کارما  
همه ی زندگیمه یا حتی میتونم بگم نفسمه و واقعا جونم به جونش بنده و سرکار که میره دلم آنقدر تنگش میشه ...

خدا رو شکر عزیزم😍😍😍

خوشبختیتون ابدی❤️❤️❤️

کارما  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز