2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 188 پست
من از متاهلی راضی هستم الحمدلله حالا سوال درباره کدوم قسمتشه؟ من ۷سال بیشتره متاهلم برام قدر ۷ روز ...

عزیزم😍

آرزو میکنم همیشه همینقدر غرق تو خوشی و خوشبختی باشی بانو😍😍😍

سوالم اینه که مطمعنی تا تهش باهاش میمونی؟حس قلبیت چیه؟تا ابد باهاشی یا نه ؟

کارما  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۱۸ سال ازدواج کزدم . خیلی اذیت شدم تو این سالها و الان یه ادم افسرده شدم که وقت و انرژیمو به هدر ...

الهی بمیرم برات عزیزم🥺

قشنگ میفهمم چی میگی،عمری که پای یه آدم بیشعور به هدر رفته،چقدر بد🥺

بخصوص آدم وقتی دوستا و آشناها رو میبینه و ناخوداگاه مقایسه میکنه و میبینه خودش نابود شده😭

کارما  
بله حرفتون درسته بالاخره مجازیه و اسمش روشه که کسی رو نمیشه حقیقی دید و شناخت منتها متاسفانه یا خوش ...

آره دقیقا منظورم همون جمله آخرت بود دقیقا خیلی خوبه که زیر بار ظلم نریم و ارزش خودمون رو بدونیم کاشکی خیلی از همجنسهام واقعا اینو یاد بگیرن.

ولی خب گاهی از اینور بوم میوفتیم.ب نظرم خیلی از  ازدواج ها آبکی شدن هم طلاق ها.

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
عزیزم🥺 من تنها موفقیتم اینه بچه ندارم

اره حتما خواستی بچه دار بشی  همه چیزو در نظر بگیر ک بدش خدا نکرده پشیمون نشی

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
بنظرم این بی تفاوتی از نفرتم بدتره نمیدونم چرا این حس ایجاد میشه،من خودم اینقد اذیت شدم اذیت شدم دی ...

نمیدونم اتفاقا من اذیت نشدم بدتر هرچقدر اون بهترشد من بدتر شدم کلا از چشمم افتاد انگار 

عاشششششششققققققشششششم

همه جوره همو قبول کردیم 

باهم زندگیو ساختیم،شاید چیز زیادی نداشته باشیم ولی پولدارترین فامیل شوهرم از حسادت داره میترکه 

تا آخرش باهمیم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

همه ی زندگیمه یا حتی میتونم بگم نفسمه و واقعا جونم به جونش بنده و سرکار که میره دلم آنقدر تنگش میشه که انگار چند روزه ندیدمش و همش لحظه شماری میکنم که بیاد، اصلا به اون چیزایی که گفتی فکر نمی‌کنم چون از احساس و تعهد  هر کدوممون نسبت به اون یکی به اندازه ی خدا اعتماد دارم. 

💗💗💗