2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 188 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۱۸ سال ازدواج کزدم . خیلی اذیت شدم تو این سالها و الان یه ادم افسرده شدم که وقت و انرژیمو به هدر میدم و انگیزه ای جز بچه هام ندارم .همه اینها صدقه سر شوهرمه . چی بودم و باهام چیکار کرد . من که نمیبخشمش .اعتماد به نفسمو صفررررر کرد ،غرورمو صفررررر کرد . 

همنشین و شریک ادم تو زندگی خیلی مهمه ،بعضی  به اوج میبرند و بعضی به خاک میکشند .

همیشه پسمانده گرگ را سگها می درند .
تمراری که میشه درست،منتها اگه حسا بهم مثبت باشه بهم محتاج میشن یجورایی بنظرم

محتاج نه بلکه عادت می کنن به هم. اگه حسا خوب باشه

اگه نباشه عین یه چیز اضافه میبیننش که به هر رهی میخوان ازش دور باشن فقط....

کلا مقوله جالبی نیس ازدواج 

مجردی زیادیش هم خوب نیس 

نمیدونم واقعا دیگه چی خوبه چی بد

عزیزم باور کن سبک زندگیا فرق کردن و مثل قدیم خانوما با هر رنج و ستم و دلشکستنی کنار نمیان و دوم این ...

اینکه فرق کرده رو میدونم ولی باور کن تو جامعه آماری اطرافیانم اوضاع اینطورم نیست بعلاوه اینکه چند وقت پیش ب خاطر موضوعی چند باری رفتم دادگاه تمام موردای طلاق و مشاوره که دیدم تو رنج سنی ۲۰ تا ۲۴ بود خیلی متاسف شدم واقعا بعلاوه اینکه تصورم اینه اینجا ی سری صحبت ها حتما واقعی نیست 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
اینکه فرق کرده رو میدونم ولی باور کن تو جامعه آماری اطرافیانم اوضاع اینطورم نیست بعلاوه اینکه چند وق ...

بله حرفتون درسته بالاخره مجازیه و اسمش روشه که کسی رو نمیشه حقیقی دید و شناخت

منتها متاسفانه یا خوشبختانه آمار طلاق بالاست و خانوما دیگه مثل قدیم با هر رنجی کنار نمیان و البته متاسفانه این باعث میشه با هر تقی به توقی به فکر طلاق بیافتن

کارما  
هیچ حس خاصی بهش ندارم بیتفاوتم ۶ ۷ساله ازدواج کردیم یکی دوسالم دوست بودیم 

بنظرم این بی تفاوتی از نفرتم بدتره

نمیدونم چرا این حس ایجاد میشه،من خودم اینقد اذیت شدم اذیت شدم دیگه قیدشو زدم الان بیخیالم

کارما  
دوستش دارم ولی قدر محبت ھام رو نمیدونہ باھم چیزش میسازم ولییی با بی مسولیتی شدید نمیتونم بسازم. ۳سا ...

عزیز دلم🥺

نمیدونم چرا همیشه مردایه بی مسؤلیت گیر زنایه زندگی و با مسولیت میافتن🥺

بنظرم بی مسولیتژ مرد جزو بدترین عیبایه مرداست

کارما  
۱۵ ساله ازدواج کردم ۲ تا بچه دارم شاغلم  شوهرم یا صفره یا صده حدوسط نداره وقتی صده عاشقشم وقتی ...

عزیزم شما حتما دوسش دارین که حساتون متغییره

حس وقتی که وابت بمونه تو هر شرایطی یکم مشکوکه،عشقتون تا ابد پایدار😍😍😍

کارما