سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من ۱۸ سال ازدواج کزدم . خیلی اذیت شدم تو این سالها و الان یه ادم افسرده شدم که وقت و انرژیمو به هدر میدم و انگیزه ای جز بچه هام ندارم .همه اینها صدقه سر شوهرمه . چی بودم و باهام چیکار کرد . من که نمیبخشمش .اعتماد به نفسمو صفررررر کرد ،غرورمو صفررررر کرد .
همنشین و شریک ادم تو زندگی خیلی مهمه ،بعضی به اوج میبرند و بعضی به خاک میکشند .
عزیزم باور کن سبک زندگیا فرق کردن و مثل قدیم خانوما با هر رنج و ستم و دلشکستنی کنار نمیان و دوم این ...
اینکه فرق کرده رو میدونم ولی باور کن تو جامعه آماری اطرافیانم اوضاع اینطورم نیست بعلاوه اینکه چند وقت پیش ب خاطر موضوعی چند باری رفتم دادگاه تمام موردای طلاق و مشاوره که دیدم تو رنج سنی ۲۰ تا ۲۴ بود خیلی متاسف شدم واقعا بعلاوه اینکه تصورم اینه اینجا ی سری صحبت ها حتما واقعی نیست
اینکه فرق کرده رو میدونم ولی باور کن تو جامعه آماری اطرافیانم اوضاع اینطورم نیست بعلاوه اینکه چند وق ...
بله حرفتون درسته بالاخره مجازیه و اسمش روشه که کسی رو نمیشه حقیقی دید و شناخت
منتها متاسفانه یا خوشبختانه آمار طلاق بالاست و خانوما دیگه مثل قدیم با هر رنجی کنار نمیان و البته متاسفانه این باعث میشه با هر تقی به توقی به فکر طلاق بیافتن