2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3185 بازدید | 188 پست
حس ناامیدی و افسردگی.حس اینکه محبتام قدر دونسته نشد هیچوقت .هیچ برنامه ای واسه ایندم با شوهرم ندارم ...

بمیرم برات عزیزم🥺

چقدر این حس بده که بدونی محبتات بی جوابه و کسی قدر نمیدونه

خوشبختی در انتظارته مطمعن باش🙃

کارما  
عاشق کجابود بابا 😂😂واقعاا نمیدونم حسم بهش چی هست خیلی دعوا می کنیم  ب شب نکشیده دوباره پروپرو ...

از اول دوسش نداشتی؟

من اولا دیوانه وار عاشقش بودم و وابستههه شدیددددد،اما الان هیچ حسی نیست حتی نفرت

دقیقا قهر و آشتی در ما هم بدین شکل میباشد🤣🤣🤣

کارما  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر به تایپک منم یه سری بزنین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4562355/خانواده-شوهر-نفهم?postId=142090439

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
واي من تازگيا حس ميكنم خيلي بيشتر دوسش دارم و دلم واسش غنج ميره ولي نميتونم بهش احساسمو خوب بيان كنم ...

واااایییییی😍😍😍😍😍

بگیر سفت بغلشششش کن

منم اویل اینجوری دلم قنج میرفت یهویی میگرفت محکم بغلش میکردم و فشارش میدادم محکمممم و دیگه ولش نمیکردم😅

کارما  
مث سگ پشیمونم اما چ فایده همه چیز در طاهر عالیه شوهرم خوبه یعنی خوب شده کار خونه ماشین فقط بچه ...

الان مشکل بچست عزیزم؟؟؟

اگه همه چی خوبه چرا پشیمونی عاخه؟؟؟

کارما  
۳ساله.فعلا ک حسم نسبت بهش خنثی شده  گاهی بدم میاد گاهی دوس دارم بچلونمش بخاطر مشکلات اقدام و ...

میدونی استرس خودش از عواملی که نمیذاره لقاح انجام بشه؟

دومم اینکه عزیزم بخدا بچه ارزش نداره از همسرت دور بشیا.نذار فاصله بینتون بیافته بچه هم میاد وقتی تو خونه رو پر از عشقت به زندگی بکنی❤️❤️❤️❤️

کارما  
من هفت ساله با شوهرمم چهار ساله ازدواج کردیم دوس داریم همو ولی امشب با خونسردی بهم گفت تا الان تحملت ...

عزیزمممم🥺🥺🥺بشین مفصلللل باهاش حرف بزن شاید یجاهایی از نظر اون کم کاری کردی نذار حیف بشه ۱۴ سال عمرت

احیانا جدیدا پیشرفتی تو کار و پول نداشته؟

کارما  
7 سالع ازدواج کردم،قراره خدا کمکم کنه حالم خوب شه

کمکت میکنه مطمعن باش😍😍

استارت بزن و پاشو ،مطمعن باش کل کائنات بهت کمک میکنن حال زندگیت عالی بشه❤️❤️❤️

کارما  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز