2777
2789
دوستان ادمی که تفریحی میکشه مثلا هفته ای1بار تستش مثبت میشه؟ تاچندوقت بعدمثبت هست؟ یه اشنا شک داره ...

عزیزم اگرم مصرف کنه انقدر راهها هست که کاری کنن ازمایششون منفی بشه،اون اشنات باید از حرکات و رفتار وچیزهای دیگه بفهمه

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتیاد خیلی بذع

خیلی ما تو زندگیمون همه چیز داریم خداروشکر فقط همین یه مشکل شده افته زندگیم

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
سلام بلخشید توی تاپیک هاتون خوندم شوهرت معتاده نامزد منم معتاده شوهر شما ترک کرده من تازه فهمیدم موض ...

توروخدا جدا شو خودتو بدبخت نککککککککن

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
سلام بلخشید توی تاپیک هاتون خوندم شوهرت معتاده نامزد منم معتاده شوهر شما ترک کرده من تازه فهمیدم موض ...

ادمی ک یبار مزش بیاددهنش هر لحظه امکان برگشتش سمت مواد هست

خاهرانه میگم بهت خودتوتباه نکن عاقلانه رفتارکن

زندگی بامعتادخیلی سخته 

اعتیاد ب چی داره؟

چی میکشه

هرویین😭😭

عزیزم اگرم مصرف کنه انقدر راهها هست که کاری کنن ازمایششون منفی بشه،اون اشنات باید از حرکات و رفتار و ...

مرسی از جوابتون.این چندبارسیگار دیده توخونه و چندتا پیام.ولی میگه مطمئنم

دردم از یار است و درمان نیز هم
مرسی از جوابتون.این چندبارسیگار دیده توخونه و چندتا پیام.ولی میگه مطمئنم

زودتر باهاش صحبت کنه از در دوستی شاید درست شد

ایشون متاسفانه زبون محبت بلدنیست.تحقیرش میکنه.بدتر دورش کردده

عزیزم دست خودش نیست من درکش میکنم چون تو این شرایط هستم بعضی موقع ها با محبت صحبت میکنم که ترک کنه ولی بیشتر موقع ها تهدید و تحقیرش میکنم چون واقعا بهم فشار وارد میشه

عزیزم دست خودش نیست من درکش میکنم چون تو این شرایط هستم بعضی موقع ها با محبت صحبت میکنم که ترک کنه و ...

اره واقعا نباید قضاوت کرد هرکسی شرایط خودشو داره شایداونم خستس.خداخودش همه رو از این مواد لعنتی نجات بده ک زندگیارو داره سیاه میکنه

دردم از یار است و درمان نیز هم
اره واقعا نباید قضاوت کرد هرکسی شرایط خودشو داره شایداونم خستس.خداخودش همه رو از این مواد لعنتی نجات ...

اره عزیزم میگن تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکن من العان میفهمم اون اشنات چه دردی رو تحمل میکنه،خیلی سخته