2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسال اعتیاد داشت؟

مجرد بود مصرف میکرد العانم ۹ساله ازدواج کردیم هی مصرف میکنه یه مدت ترک میکنه دوباره شروع میتنه

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
العان ۳۱‌سالمه انقدر دلمرده شدم که دیگه کشش درس خوندن ندارم،از تنهایی میترسم،خونه زندگیمو خیلی دوست ...

همسن من هستی عزیزم

زندگی خودته هرجور دوسداری اگه میتونی تحمل کنی و دوسش داری بمون و ترکش بده به هرقیمتی ولی

من با اون خانم که نامزد بود اشتباه گرفتمت

چون تو نامزدی جداشه بهتره

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
هروئین تقریبا ترکش غیر ممکنه.آشنای ما بعد ۲۰ سال زندگی وصد بار ترک دادن شوهرش آخر طلاق گرفت.هروئین ر ...

عزیزم تو کنگره ۶۰خیلیها رو دیدم هم شیشه هم هرویین رو سالیان ساله ترک کردن چون خودشون خواستن،ولی شوهر من میگه من عاشق موادم

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
خدالعنت کنه اینایی ک اینارو میفروشنوو وارد کشور میکنن. 

بخدا زندگیم جهنم شده،از لحاظ مالی خدارو شکر مشکلی ندارم کل اختیار زندگی هم با منه تو هیچی کاری بهم نداره فقط این یه موردش خیلی اذیتم میکنه

نمیدونه چندوقت یک  بار میکشه. مثلا ماهی دوبار بکشه نشون میده؟ تا چه زمانی تو خونشه؟

میگن تا۴۰ روز میمونه 

والا تو گوگل بزنی میاره من شنیده هام رو میگم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
بخدا زندگیم جهنم شده،از لحاظ مالی خدارو شکر مشکلی ندارم کل اختیار زندگی هم با منه تو هیچی کاری بهم ن ...

بعضی زنها با زندگی با همچین مردایی واقعا جهاد میکنن

خدا پشتتون باشه

همسن من هستی عزیزم زندگی خودته هرجور دوسداری اگه میتونی تحمل کنی و دوسش داری بمون و ترکش بده به هرق ...

منم بهش همینو 

بعضی زنها با زندگی با همچین مردایی واقعا جهاد میکنن خدا پشتتون باشه

یعنی روزی نیست که از خدا نخوام که این ترک کنه نمیدونم چرا جوابمو نمیده