2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بلخشید توی تاپیک هاتون خوندم شوهرت معتاده نامزد منم معتاده شوهر شما ترک کرده من تازه فهمیدم موضوع خیلی دوسش دارم ولی قصدم طلاقه شما اگه به زمانی برمیگشتین که بچه نداشتین طلاق میگرفتین یا میموندین پای زندگیتون ؟

سلام بلخشید توی تاپیک هاتون خوندم شوهرت معتاده نامزد منم معتاده شوهر شما ترک کرده من تازه فهمیدم موض ...

سلام گلم .والا چی بگم اگه شرایط زندگیم اکی بود شاید طلاق می گرفتم زندگی با ی معتاد خیلی سخته خیلی الان من از حرص و... معده درد شدید دارم که با هیچ قرصی جواب نمی ده و هزار بدبختی دیگه .الانم قصد داره داره بره کمپ ولی اینقدر افسرده ام باور نمی کنم که ی روز بتونه ترک ترککنه .شمام تا نامزدین کمکش کن ترک کنه اگه تونست و ی مدت هم از پاکیش گذشت باهاش بمونید ولی خواهرانه می گم زندگی من جهنم جهنم . حدود شش ساله باهاشم اندازه شصت یال بر من گذشت فقر نداری بدبختی .اینکه خانوادم ادم حساب مون نمی کنن و هزار اردلیل دیگه خیلی هام هستند می میتونند و ترک می کنند اراده می خواد تو هم کمک نامزدت بکن انشالله ترک می کنه

سلام بلخشید توی تاپیک هاتون خوندم شوهرت معتاده نامزد منم معتاده شوهر شما ترک کرده من تازه فهمیدم موض ...

سلام تو یه تایپیک خوندم گفتی نامزدت معتاده توروخدا تا باهاش عروسی نکردی ازش جدا شو مطمعن باش چیزی جز عذاب تو زندگی با اون در انتظارت نیست من خودم این اشتباه رو کردم که دارم بهت میگم تا زوده خودتو نجات بده

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
سلام تو یه تایپیک خوندم گفتی نامزدت معتاده توروخدا تا باهاش عروسی نکردی ازش جدا شو مطمعن باش چیزی جز ...

سلام عزیزم اره فک کنم همدردیم ولی منم نمیتونم جداشم بنا به دلایلی منم شوهرمو دوس دارم مثل تو ولی من ازدواج دومم هم هست از طلاق خیلی میترسم فعلا داریم میریم سر خونه زندگیمون من که جهازمو دارم میچینم خودش قبول نداره معتاده شوهرت تو خودش قبول داره ؟

سلام عزیزم اره فک کنم همدردیم ولی منم نمیتونم جداشم بنا به دلایلی منم شوهرمو دوس دارم مثل تو ولی من ...

اونم اول قبول نداشت ولی العان دیگه قبول داره،عزیزم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی توروخدا بیشتر فکر کن من العان مثل خر تو گل گیر کردم کاش میشد زمان رو به عقب بر گردونم تو العان ده سال پیش منی من اگه برگردم ده سال قبل هرگز هرگز با این ادم نمیرم زیر یه سقف با اینکه خیلی عاشقشم

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
عزیزم چرا بااین شرایط بچه میخوایی ؟

نه ساله ازدواج کردم به خاطر این شرایطش بچه دار نشدم العان ۳۱سالم شده منکه از این جدا نمیشم یا اگه جدا بشم دیگه ازدواج نمیکنم حداقل یه بچه داشته باشم که تنها نباشم خودمم انقدر مسئولیت پذیر هستم که تمام نیازهای بچمو براورده کنم خدارو شکر از نظر مالی هم مشکلی نداریم

عزیزم الهی هر چی صلاحته همون برات پیش بیاد 

ممنونم عزیزم