2777
2789
ممنونم عزیزم

لطفا واسم دعا کن خیلی خسته ام

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم عزیزم الهی حاجت رواشی خدا حاجت دلتو بده

مرسی عزیزم همچنین

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
مرسی عزیزم همچنین

همسر شما به چی اعتیاد داره

همسر شما به چی اعتیاد داره

راستش نمیدونم خودشم انکار میکنه ولی یه بار تست شیشه و مرفین گرفتم یهویی مثبت شد ولی چن بارم بعداز اون یهویی گرفتم تست منفی بود ولی از جیبش میله و فندک اتمی پیدا کردم ولی نمیدونم چی میکشه 

راستش نمیدونم خودشم انکار میکنه ولی یه بار تست شیشه و مرفین گرفتم یهویی مثبت شد ولی چن بارم بعداز او ...

میله مال هرویینه،رفتاراش نرماله؟قیافش نشون نمیده؟

میله مال هرویینه،رفتاراش نرماله؟قیافش نشون نمیده؟

واقعا؟ قیافش که یکم معلومه رفتارشم اونجوری نه ولی مثلا خیلی دیر میکنه فقط همینه اونم نمیدونم از عادته یا از اعتیاد یکیم اینکه چن وقت یه بار دوسه روز عینه جنازه میخوابه شوهرتو به چی اعتیاد داره قصد ترک نداره؟

واقعا؟ قیافش که یکم معلومه رفتارشم اونجوری نه ولی مثلا خیلی دیر میکنه فقط همینه اونم نمیدونم از عادت ...

شوهر من هرویین،دیر کردناش ماله اعتیادش شوهر من بدتره،شوهر اشغالم لیاقت ترک کردن نداره هرکاری که بگی کردم یه مدت خوب میشه دوباره شروع میکنه

خداکنه ترک کنن آدم بشن کم مارو اذیت کنن

انشالله،فقط بهت بگم خیلی راه سختی در پیش داری منکه به مرگم راضی شدم،شغل همسرت چیه؟میل جنسیشم کم شده؟

باید برید مرکز ترک . دکتر داره و روانشناس و پرستار که دارو میده . دکترش عمومیه . دیگه میره فرم پر می کنه و کپی کارت ملی میبره و دکتر میگه چی بگیره . شربت یا قرص

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
سلام بلخشید توی تاپیک هاتون خوندم شوهرت معتاده نامزد منم معتاده شوهر شما ترک کرده من تازه فهمیدم موض ...

فقط طلاق بگیر والسلام

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.