2777
2789
باید برید مرکز ترک . دکتر داره و روانشناس و پرستار که دارو میده . دکترش عمومیه . دیگه میره فرم پر می ...

تمام اینارو امتحان کردم،کمپ،کلینیک ترک اعتیاد،کنگره ۶۰،حتی چند بارم گرفتنش ولی بازم خوب نشده خیلی دوست دارم خدا یه قدرتی بهم بده ازش جدا بشم

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
فقط طلاق بگیر والسلام

زندگی بعداز طلاق هم خیلی سخته منکه خیلی میترسم

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تمام اینارو امتحان کردم،کمپ،کلینیک ترک اعتیاد،کنگره ۶۰،حتی چند بارم گرفتنش ولی بازم خوب نشده خیلی دو ...

برید گروه درمانی 

با هم برین . فقط اراده اون فرد مهمه 

زتدگیتو بساز . من خودم اونجا کار می کنم . خیلیا با گروه درمانی به رهایی رسیدن

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
کمپ

فایده نداره

برید گروه درمانی   با هم برین . فقط اراده اون فرد مهمه  زتدگیتو بساز . من خودم ا ...

تا همین یه هفته پیش کنگره ۶۰میرفتیم یه مدت خوب شده بود دوباره شروع کرد،تا خودش نخواد تمام دنیا هم جمع بشن نمیتونن ترکش بدن

زندگی بعداز طلاق هم خیلی سخته منکه خیلی میترسم

یهتر از زندگی با یه معتاده

طلاق بگیر برو ادامه تحصیل بده و شاغل شو

خاله ام رو شوهرش بدبخت کرد بیچاره شکنجه کشید آخرشم گرفتنش زندانی شد بخاطر حمل مواد

بعد ازادیش هم مرد

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

دوستان ادمی که تفریحی میکشه مثلا هفته ای1بار تستش مثبت میشه؟ تاچندوقت بعدمثبت هست؟

یه اشنا شک داره میگه همسرم میکشه احتمالا تفریحی. راهی هست بفهمه؟

دردم از یار است و درمان نیز هم
تا همین یه هفته پیش کنگره ۶۰میرفتیم یه مدت خوب شده بود دوباره شروع کرد،تا خودش نخواد تمام دنیا هم جم ...

خب بله . خودش باید بخواد . اما مشاوره فردی تاثیر گذاره 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
سلام بلخشید توی تاپیک هاتون خوندم شوهرت معتاده نامزد منم معتاده شوهر شما ترک کرده من تازه فهمیدم موض ...

ننن خواهرم نکن ولش کن

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من
یهتر از زندگی با یه معتاده طلاق بگیر برو ادامه تحصیل بده و شاغل شو خاله ام رو شوهرش بدبخت کرد بیچا ...

العان ۳۱‌سالمه انقدر دلمرده شدم که دیگه کشش درس خوندن ندارم،از تنهایی میترسم،خونه زندگیمو خیلی دوست دارم،نمیدونم چیکار کنم

دوستان ادمی که تفریحی میکشه مثلا هفته ای1بار تستش مثبت میشه؟ تاچندوقت بعدمثبت هست؟ یه اشنا شک داره ...

فک کنم با آزمایش خون نشون بده 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.