2777
2789
اره عزیزم میگن تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکن من العان میفهمم اون اشنات چه دردی رو تحمل میکنه،خی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی بهم. انشالله این مشکلتون حل میشه بعدم با یه نی نی سالموصالح خوشبختیتون تکمیل میشه🌷

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره عزیزم میگن تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکن من العان میفهمم اون اشنات چه دردی رو تحمل میکنه،خی ...

همه بهم گفتن طلاق بگیر ولی نمیتونم 😭😭😭 

خانوادت و فامیلات فهمیدن شوهرت معتاده؟ 

چجوری منم بدم کنگره ۶۰ خیلی تعریفشو شنیدم

بمیرم برادلت.انشالله خداکمکت کنه عزیزم

مرسی عزیزم لطفا دعا کن واسم

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
مرسی از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی بهم. انشالله این مشکلتون حل میشه بعدم با یه نی نی سالموصالح خو ...

انشالله ممنونم

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭
همه بهم گفتن طلاق بگیر ولی نمیتونم 😭😭😭  خانوادت و فامیلات فهمیدن شوهرت معتاده؟  چجوری ...

چون العان شما داری با احساست تصمیم میگیری منم میخواستم با همسرم ازدواج کنم همه عالم و ادم میگفتن با این ازدواج نکن به درد تو نمیخوره ولی متاستفانه من گوش نکردم والعان خیلی پیشیمونم من العان اگه با عقل العانم تو اون دوران بودن بدون فکر ازش جدا میشدم‌،نه فامیل و خانوادم نمیدونن اعتیاد داره

همه بهم گفتن طلاق بگیر ولی نمیتونم 😭😭😭  خانوادت و فامیلات فهمیدن شوهرت معتاده؟  چجوری ...

عزیزم کنگره ۶۰عالیه شوهر من لیاقتشو نداشت،روش درمان اونجا با همه جا فرق میکنه و واسه همسرت و خودت کلاس میزارن و بهتون اموزش میدن به جز اعتیاد روش درست زندگی کردن هم یاد میگیرین

یعنی روزی نیست که از خدا نخوام که این ترک کنه نمیدونم چرا جوابمو نمیده

انشااله که ترک می کنه باز خوبه مشکل مالی نداری ما یک حقوق کارگری بیشترش میره جای مواد 

چجوری میتونم برم اونجا ؟

خونتون کجاست؟

انشااله که ترک می کنه باز خوبه مشکل مالی نداری ما یک حقوق کارگری بیشترش میره جای مواد 

عزیزم با مواد گنج قارونم که باشه تموم میشه،هممون مثل همیم