بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تقریبا ۴ هفتمه من با خواهرشوهرم تو ی ساختمونیم اونا فهمیدن خودمم به مادرم گفتم آخه اصلا تجربه ندا ...
منم تقریبا ۴ هفته ام شما علائم داری؟ بتات چند بود؟
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
من تقریبا ۴ هفتمه من با خواهرشوهرم تو ی ساختمونیم اونا فهمیدن خودمم به مادرم گفتم آخه اصلا تجربه ندا ...
منم خیلی استرس سقط دارم من که ۲ بار سقط داشتم
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
گلم نازایی ثانویه یا سندرم پلیکیستیک رو چجوری فهمیدی درمانش چی بود
دکتر بهم گفت .پلی کیستیک که با سونو مشخص شد کلی هم دوسالل دوا درمان کردم جواب نگرفتم ولش کردم راستش .نازایی ثانویه راهم دکتر گفت بعد یک بچه اگه نتونی باردار شی میگن ثانویه .البته بگم ۲ یا ۳ ماه قبل بارداری خودم و بستم به گرمیجات فکر کنم اون جواب داد
درد شبیه به پریودی دارم و خستگی زیاد...من سر در نیوردم از برگه آزمایشم بیشتر اعداد ۲۵ بود یکیش ۲۵۰
من فقط هرازگاهی پهلو درد میگیرم بتام هم خیلی پایین بود سینه هام هم شله