2777
2789
دست نگه دار گلم..هیچ لذتی نمیبری اگه باردار شی من چندماه قبل کرونا باردار شدم وگرنه صبر میکردم حتما ...

واسه همین دیگه ترسم،اونوقت بارداری اول هیچ لذتی نبری همشم استرس ،بسلامتی زایمان کنی.

واسه همین دیگه ترسم،اونوقت بارداری اول هیچ لذتی نبری همشم استرس ،بسلامتی زایمان کنی.

ممنون گلم

حداقل صبر کن فعلا تو اوجه..بذار از دوره اوج رد شیم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تقریبا ۴ هفتمه من با خواهرشوهرم تو ی ساختمونیم اونا فهمیدن خودمم به مادرم گفتم آخه اصلا تجربه ندا ...

منم تقریبا ۴ هفته ام شما علائم داری؟ بتات چند بود؟

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
من تقریبا ۴ هفتمه من با خواهرشوهرم تو ی ساختمونیم اونا فهمیدن خودمم به مادرم گفتم آخه اصلا تجربه ندا ...

حالا کاریه که شده .نگران نباش .ان شاالله به سلامتی زایمان میکنی .

ولی به قول اون سریال چک برگشتی هی میگفت اکرم خانم بچه نیفته اونم گفت مگه بچه توت که بیفته ....

حالا فقط مراقبت کن .من الان تمام کارهام و خودم انجام میدم .استراحت در حد متعادل داشته باشه 

منم خیلی استرس سقط دارم من که ۲ بار سقط داشتم

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
منم تقریبا ۴ هفته ام شما علائم داری؟ بتات چند بود؟

درد شبیه به پریودی دارم و خستگی زیاد...من سر در نیوردم از برگه آزمایشم بیشتر اعداد ۲۵ بود یکیش ۲۵۰

هرچه هستم خدایم داند...
گلم نازایی ثانویه یا سندرم پلیکیستیک رو چجوری فهمیدی درمانش چی بود

دکتر بهم گفت .پلی کیستیک که با سونو مشخص شد کلی هم دوسالل دوا درمان کردم جواب نگرفتم ولش کردم راستش .نازایی ثانویه راهم دکتر گفت بعد یک بچه اگه نتونی باردار شی میگن ثانویه .البته بگم ۲ یا ۳ ماه قبل بارداری خودم و بستم به گرمیجات فکر کنم اون جواب داد 

حالا کاریه که شده .نگران نباش .ان شاالله به سلامتی زایمان میکنی . ولی به قول اون سریال چک برگشتی هی ...

ممنونم عزیزم از دلداریت منم کارهای روزمره ام رو خودم انجام میدم اما با احتیاط

هرچه هستم خدایم داند...
درد شبیه به پریودی دارم و خستگی زیاد...من سر در نیوردم از برگه آزمایشم بیشتر اعداد ۲۵ بود یکیش ۲۵۰

من فقط هرازگاهی پهلو درد میگیرم بتام هم خیلی پایین بود سینه هام هم شله