2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه کرونا همیشه هست تا کی میخوای صبر کنی؟ 

کرونا تموم بشه یه ویروس جدید دیگه میاد 

نمیشه که کلا زندگی رو تعطیل کرد

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
من ۲ تا سقط داشتم یکی ۱۱ هفته یکی ۷ هفته.برای همین میگم عقب ننداز .خیلی هم بهداشت فردی و رعایت کن ان ...

وای خدا من خیلی میترسم سقط کنم هنوز هیچی نشده کلی حرف میشنوم از دیگران حالا شما برای چی سقط داشتی رعایت نمیکردید؟

هرچه هستم خدایم داند...

منم ۲ سال و نیمِ ازدواج کردم..اوایل کرونا باردار شدم.خیلی پشیمون شده بودم و میترسیدم ولی بعد فکرشو کردم این اتفاق هم مثل بقیه روال زندگیمون که باید ادامه داشته باشه هست..چون هیچی معلوم نیست.شاید همین فردا واکسنش کشف شد

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
وای خدا من خیلی میترسم سقط کنم هنوز هیچی نشده کلی حرف میشنوم از دیگران حالا شما برای چی سقط داشتی رع ...

نه عزیزم وقتی باردار شدی تا یه مدت به کسی نگو .الان من ۱۸ هفته شدم ولی فقط مادرم و خواهرم میدونن هیچ کس از اقوام خودم و همسرم نمیدونن چون منم نگران بودم .نه سقط هام خود به خود بود .تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته .

من ۲ تا سقط داشتم یکی ۱۱ هفته یکی ۷ هفته.برای همین میگم عقب ننداز .خیلی هم بهداشت فردی و رعایت کن ان ...

سلام گلم مشکل شما چی بود 

درمان شدین ؟

منم مثل شما دوتا سقط تو ۸هفته داشتم 

سلام گلم مشکل شما چی بود  درمان شدین ؟ منم مثل شما دوتا سقط تو ۸هفته داشتم

من نازایی ثانویه گرفته بودم البته سندرم پلیکیستیک هم داشتم .پسر اولم و به راحتی باردارشدم .ولی بعد که پسرم ۳ سالش شد دچار مشکل شدم .الان پسرم ۷ سالشه و من دومی را باردارم .یقین دارم همه چیز دست خداست .تو شرایط عادی باردار نشدم ولی با وجود کرونا خدا خواست که شدم 

نه عزیزم وقتی باردار شدی تا یه مدت به کسی نگو .الان من ۱۸ هفته شدم ولی فقط مادرم و خواهرم میدونن هیچ ...

من تقریبا ۴ هفتمه من با خواهرشوهرم تو ی ساختمونیم اونا فهمیدن خودمم به مادرم گفتم آخه اصلا تجربه ندارم این شد که دهن ب دهن چرخید روز اولی که به خواهر شوهرم گفتم از غرغراش و استرس های که به من داد سردرد گرفتم برام دعا کن نی نیم سالم بمونه

هرچه هستم خدایم داند...
من نازایی ثانویه گرفته بودم البته سندرم پلیکیستیک هم داشتم .پسر اولم و به راحتی باردارشدم .ولی بعد ک ...

گلم نازایی ثانویه یا سندرم پلیکیستیک رو چجوری فهمیدی درمانش چی بود