2777
2789
عنوان

نی نی لجباز😒😒😒

183 بازدید | 26 پست

سلام نینیم ۹ماهشه و جدیدا خیلی زور میگه😞یه چیزی ک میخواد رو حتمااا باید بهش بدم بعضی موقعا حواسش پرت میشه اما بعضی موقعا ابنقد گریه میکنه تابهش بدم.میترسم همینجوری بمونه و لجبازو زور بشه ک اصلاااا خوشم نمیاد ممنون از راهنماییاتون🌹🌸

محل نده

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم برات عزیزم همونقدر که برا خودم متاسفم 🤣

کلا طبیعتشون اینه کار زیادی نمیشه کرد جز بی محلی.پسر منم پیگیره حتی اگه یه ساعتم حواسشو پرت کنی بازم میره سر خواسته خودش اصلا یادش نمیره و اکثرا حرفشو به کرسی مینشونه.حتی پدرش که شدیدا مخالف لوس کردن بچش کم آورد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ببین میگن بچه تا هفت سالگی پادشاه خونه هستش یعنی اگر تو این سنا باهاش صمیمی نباشی و دعوای سختی بکنی باهاش تو بزرگی براش عقده میشه نکه میگم هر چیزی میخواد و فراهم کنید بچه ها اکثرا تو این سن اینجورین تا جایی که من دیدم

ولی زیاد بهش سخت نگیرین

طافت نمیارم

باید بیاری تا از سرش بره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ببین میگن بچه تا هفت سالگی پادشاه خونه هستش یعنی اگر تو این سنا باهاش صمیمی نباشی و دعوای سختی بکنی ...

ن نمیگیرم میترسم عادت کنه.الانم سرش نمیشه ک بخوام دعواش کنم

ببین میگن بچه تا هفت سالگی پادشاه خونه هستش یعنی اگر تو این سنا باهاش صمیمی نباشی و دعوای سختی بکنی ...

موافقم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️