2777
2789
عنوان

نی نی لجباز😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😓

مادر بودن  و مادری کردن سخت ترین کار دنیاست ک هیچ وقت تمومی نداره!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
واقها هم سخته

البته

و من در پیش دارم😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بسلامتی😍کمک ماماناهست نگران نباش

مامان خودم ک درس و کار داره، بعدم دیدم منت میذاره!

مادرشوهرمم که از اوناس ک فقط بچه دختر، بچشونه!

خداروشکر خواهرم ندارم!

شوهرمم خودش قوز بالاقوزه!!

مامان خودم ک درس و کار داره، بعدم دیدم منت میذاره! مادرشوهرمم که از اوناس ک فقط بچه دختر، بچشونه! ...

ببین ۲ماه اول فقط خوابن بچه ها.بعدشم باید بازی و....کنی.این در صورتیه ک بچت کولیکو....نداشته باشه از پسش برمیای.حرصوجوش نزن.شوهرتم کمکت میکنه مطمعن باش

ببین ۲ماه اول فقط خوابن بچه ها.بعدشم باید بازی و....کنی.این در صورتیه ک بچت کولیکو....نداشته باشه از ...

من از داداشامم شر تر بودم! از اون موقع که تو شکمم مامانم بودم تا همین الان! شوهرمم شری بوده برا خودش. گمونم بچه امون تخم جن بشه😑

از شوهرمم امیدی ندارم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792