من غذام و کم کردم ولی حذف نکردم .خرما بجای قند و شیرینی و شکلات میخورم ...آره هوله اصلا نمیخورم .حتی بستنی هم نمیخورم چون کالری بالایی داره ..روزی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پیاده روی اگرم نتونستم بدم همون و تو خونه میرقصم.من هر ۱۰ روز ۱ کیلو کم میکنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم اینجوری رژبم گرفتم همش بی حال شدم نکن این کارو بنظرم هفته ای ۲ بار برنج بخور چون ماها ک بدنامون ...
سلام حذف گرده های غذایی و وعده های غذایی کار درستی نیست و آسیب رسانه، حذف نان و برنج باعث ریزش مو میشه ،
عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹
اره درست میگی .نزدیک ظهر که میشه پاهام بی جون میشه دراز میکشم دیگه نمیتونم بلند شم خیلی حالم بده اما ...
مطمئن باش بدون مو و پوست داغون زشت تر هم خواهی شد.پس به رژیم متعادل و وزن کم کردن دراز مدت قانع باس چون این طوری نه تنها موهات از دست نمیدی بلکه لاغریت بدون بازگشت خواهد بود. اگه از حرفم گوش نکردی و رژیمت رو ادامه دادی موهاتو از دست میدی و سالیان سال باید قرصو دارو مکمل و گوشت و برنج بخوری تا یذره مو اضافه کنی