2777
2789
عنوان

لاغری💞

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 35 پست
چیا میخوری‌چیا نمیخوری ورزش میکنی؟؟

من غذام و کم کردم ولی حذف نکردم .خرما بجای قند و شیرینی و شکلات میخورم ...آره هوله اصلا نمیخورم .حتی بستنی هم نمیخورم چون کالری بالایی داره ..روزی ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پیاده روی اگرم نتونستم بدم همون و تو خونه میرقصم.من هر ۱۰ روز ۱ کیلو کم میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من غذام و کم کردم ولی حذف نکردم .خرما بجای قند و شیرینی و شکلات میخورم ...آره هوله اصلا نمیخورم .حتی ...

چقدر هم عاالی موفق باشی ادامه بده 

منم همه چیزای سالم میخورم 

خرما/مرغ/ماهی/برنج/نون سنگک/پنیرسفید/میوه/سبزیجات

همینارو میخورم کلا من

روزی هم نیم ساعت هوازی میرم تو خونه 

دوروزه البته شروع کردم

منم اینجوری رژبم گرفتم همش بی حال شدم نکن این کارو بنظرم هفته ای ۲ بار برنج بخور چون ماها ک بدنامون ...

سلام حذف گرده های غذایی و وعده های غذایی کار درستی نیست و آسیب رسانه، حذف نان و برنج باعث ریزش مو میشه ،

عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

اره درست میگی .نزدیک ظهر که میشه پاهام بی جون میشه دراز میکشم دیگه نمیتونم بلند شم خیلی حالم بده اما ...

مطمئن باش بدون مو و پوست داغون زشت تر هم خواهی شد.پس به رژیم متعادل و وزن کم کردن دراز مدت قانع باس چون این طوری نه تنها موهات از دست نمیدی بلکه لاغریت بدون بازگشت خواهد بود. اگه از حرفم گوش نکردی و رژیمت رو ادامه دادی موهاتو از دست میدی و سالیان سال باید قرصو دارو مکمل و گوشت و برنج بخوری تا یذره مو اضافه کنی

غذام و کم کردم از دیروز و سالم میخورم و کم نیم ساعت هم  هوازی میرم تو خونه دمنوش میخورم  ...

انشالله که میتونی عجله نکن، اگه تیروئید نداری حتما کم میکنی

آب زیاد بخور ، زیره کمتر چون تو لاغری تاثیر میزاره ولی پوست رو چروک میکنه، و اینکه توی چایی ات هل بریز روند سوخت و ساز رو بالا میبره

امیدوارم تونسته باشم ی کمکی بهت کرده باشم

چقدر هم عاالی موفق باشی ادامه بده  منم همه چیزای سالم میخورم  خرما/مرغ/ماهی/برنج/نون سنگ ...

مرسی عزیزم .همچنین شما 

همین سالم خوری و ادامه بده نتیجه میبینی .هر وقت گرسنت میشه خرما یا میوه بخور .خیلی هم عالی میبینی کم کردی

چیا میخوری‌چیا نمیخوری ورزش میکنی؟؟

باید از کسی کمک بگیری که درسشو خونده و علم و تجربه این کار رو داره، هزینه شم خیلی مناسبه من خدا رو شکر خیلی راضی بودم 

یکی از همکارام هم ازش رژیم گرفت، راضی بود 

انشالله که میتونی عجله نکن، اگه تیروئید نداری حتما کم میکنی آب زیاد بخور ، زیره کمتر چون تو لاغری ت ...

مرسی عزیزم

دمنوش گیاهی گرفتم میخورم یک فنجون در روز اونم سوخت ساز بالا میبره 

نه خداروشکر ندارم تیرویید ولی تنبلی تخمدان دارم

مطمئن باش بدون مو و پوست داغون زشت تر هم خواهی شد.پس به رژیم متعادل و وزن کم کردن دراز مدت قانع باس ...

اره واقعا حق با شماست .حتما میرم بهش میگم رژیم رو عوص کنه ممنونم بابت راهنماییت

انشالله که میتونی عجله نکن، اگه تیروئید نداری حتما کم میکنی آب زیاد بخور ، زیره کمتر چون تو لاغری ت ...

من بدبخت با تیرویید ۳۰کیلو اضافه کردم حالا نمیدونم چطوری کم کنم هرکاری میکنم بیشتر میشه جا کم

مرسی عزیزم دمنوش گیاهی گرفتم میخورم یک فنجون در روز اونم سوخت ساز بالا میبره  نه خداروشکر ندا ...

خب خدا رو شکر ک تیروئید نداری، انشالله تنبلی ات هم برطرف میشه ب امید خدا🤲🤲🤲

موفق باشی عزیزم