2777
2789
عنوان

عکسم پخش شد

10986 بازدید | 44 پست

بچه ها واسم دعا کنید توضیح کاملش صفحه قبل هست واسم دعا کنید عکسم بیشتر از بپخش نشه یارو هم از خیر شیطون بیاد پایین یا موفق بشم از خر شیطون پایین بیارمش 

واسم دعا کنید تورو خدا

عکس تو فضای جازی نذارین به کسی ندید حتی رفیق های فابتون

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر عکس بسیار خصوصیتون بوده اره نباید اعتماد کنید به سادگی اما خب تو قرن 21 با این همه شبکه مجازی و پروفایل و این چیزا در دسترس بودن عکسا یه چیز طبیعیه و جایه نگرانی نداره

عیب رندان مکن ای زاهده پاکیزه سرشت                     که گناه دگران برتو نخواهند نوشت.                             من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.                       هرکس ان درود عاقبت کار که کشت
چند سالته؟حجابت کامل بود؟

فقط موهام باز بود رو صندلی نشسته بودم یه دونه هم تو بیمارستان زیر سرم

همین دوتا بودش که فقط موهام باز بود دیگه چیزی نبوده

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اصن زمونه ای نیس ک کسی بخوادبترسونه کسیو سر این چیزا توام نباید نقطه ضعف نشون میدادی 

بسیار حرف درستی زدید اگر عکس ها به شدت خصوصین قابل بحثه اما یه عکس معمولی و راحت به هیچ وجه ارزش نداره بخواین باج بدین

عیب رندان مکن ای زاهده پاکیزه سرشت                     که گناه دگران برتو نخواهند نوشت.                             من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.                       هرکس ان درود عاقبت کار که کشت
خب شاید کل نگران این که عکسش پخش شه ولی نگران نباشه چون الان کلی عکس لختی میزارن طوری که عکس اون بی ...

نه به خدا اصلا لختی نبود....😔من تو عروسی هم لباس خیلی باز نمیپوشم عکسی چیزی میگیرن منم توش میوفتم زیاد مشخص نباشه

بسیار حرف درستی زدید اگر عکس ها به شدت خصوصین قابل بحثه اما یه عکس معمولی و راحت به هیچ وجه ارزش ندا ...

ندادم طرف و نمیشناسم تازه میخوام بیوفتم دنبالش

بیوفتم؟

بسیار حرف درستی زدید اگر عکس ها به شدت خصوصین قابل بحثه اما یه عکس معمولی و راحت به هیچ وجه ارزش ندا ...

اره اشتباهش این بوده ک طرف فهمیده ترسیده براهمین اذیت میکنه ....

فقط موهام باز بود رو صندلی نشسته بودم یه دونه هم تو بیمارستان زیر سرم همین دوتا بودش که فقط موهام ب ...

ببین عکست در مقابل این عکسایی که همه چیشون بیرون شاهِ

اگه بخوان سو استفاده کنن از مال اونا میکنن نه تو

الان هم استغفار کن و به خدا بگو پشیمونی و به اشتباهت پی بردی خدا رو به آبرو خانم فاطمه زهرا قسمش بده

خدا مثل ما بنده هاش نیست کمکت میکنه🌹