2777
2789
عنوان

عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 10987 بازدید | 44 پست
اصن زمونه ای نیس ک کسی بخوادبترسونه کسیو سر این چیزا توام نباید نقطه ضعف نشون میدادی 

ندادم اصلا طرف و نمیشناسم یه نفر دیگه بهم گفت اونم اتفاقی تاپیک قبل توضیح دادم 

😔تازه میخوام برم پیگیر شم ولی نمیدونم چه جوری

به نظرتون پیگیر بشم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
ببین عکست در مقابل این عکسایی که همه چیشون بیرون شاهِ اگه بخوان سو استفاده کنن از مال اونا میکنن نه ...

چشم حتما تورو خدا واسم دعا کنید😔❤🖤

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه به خدا اصلا لختی نبود....😔من تو عروسی هم لباس خیلی باز نمیپوشم عکسی چیزی میگیرن منم توش میوفتم ز ...

نمیدونم ولی من اگه کسی بخواد اذیتم کنه ممکنه ادم بفرستم سر وقتش ی گوش مالی حسابی بهش بده معلومه ادم بیشعور و عقده ای هست ک اینجور میکنه ...نگران نباش عزیزم 

باشه عزیزدلم منم دخترم و از این کارا کردم حستو درک میکنم چند سالته؟

۱۶سال دوسه روز دیگه تولدمه میشه ۱۷ سال😔

تولدم شد زهر مارم

دختر عموم مرد

بابا بزرگم‌مرد

عکسم پخش شد 

عشقم ولم کرد....

منم عکسم افتاد دست ی پسری گف پخشش میکنم منم گفتم بکن تا شاخ شم   فهمید نمیترسم گورش گم کرد خودمم دلیت اگانت کردم

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
الان خوندم گرفتم ماجرارو بیخیال فدای سررررررت 

😭به خدا من یه دخر محجبه هستم نمیخواستم اینجوری بشه رفتم کنجکاوی😭😭😭من اینجوری اصلا به کسی اعتماد نمی‌کردم از حرصم بود به خدا😭😭😭تو حال خودم نبودم😭😭😭غلط کردم

اگر خانوادم ببینن دیگه روز شب و که واسم سیاه کردن کلا بیچارم میکنن مخصوصا اون خواهر فتنه ای که من دارم😭😭

😭به خدا من یه دخر محجبه هستم نمیخواستم اینجوری بشه رفتم کنجکاوی😭😭😭من اینجوری اصلا به کسی اعتماد ...

دلیت اکانت

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
۱۶سال دوسه روز دیگه تولدمه میشه ۱۷ سال😔 تولدم شد زهر مارم دختر عموم مرد بابا بزرگم‌مرد عکسم پخش ...

تولدت مبارک♥️ ان شاا... بهترین ها برات رقم بخوره😘

ببین درسته پدربزرگ و دختر عمو برای ادم عزیز هستن ولی به چیزای مثبتی که داری فکر کن خدارو شکر که خانوادت هست هیچکس جز خانواده ادم پشت ادم نیست🌹

عکست پخش نشده تو دعا کن فقط دعا کن خدا میشنوه خدا که دوست نداره آبرو بنده هاش بره... من ۱۸ سالمه(البته این صفحه خواهرمه) من چندسال پیش از یک پسر خوشم میومد اگه بدون به خاطرش چه سوتی هایی دادم آبروم رفت با اینکه خانوادم خیلی با آبرو بودن، الان عاقل شدم تازه فهمیدم آبرو چیه... از خطا هام درس گرفتم اگه اون اتفاق نمیوفتاد هیچوقتتتت یاد نمیگرفتم چطوری رفتار کنم

عشقت ولت کرد؟ فداااای سرت عزیزم، پسرا از بی محلی میسوزن طوری رفتار کن انگار نبوده باور کن خودش پشیمون میشههههه چون‌ پسرا دوست دارن یک دختر عااااشقشون باشه بعد خودشون هرطور که دوست داشتن باهاش رفتار کنن، ماهم با بی محلی حسابشونو میزاریم کف دستشون😎

عزیزم بهش بگو ک اگ ازش شکایت کنی ۷۴ ضربه شلاق و ۴ماه حبس داره

پس گ...ه زیادی نخوره😑

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
😭به خدا من یه دخر محجبه هستم نمیخواستم اینجوری بشه رفتم کنجکاوی😭😭😭من اینجوری اصلا به کسی اعتماد ...

اینکه میگی ببینن خونواده بفهمن احتمالش خیلی خیلی پایینه بعدشم تو مگه دوست صمیمی نداری یعنی دوستات عکسی از رفیقشون ندارن ته تهش میگی لابد یکی از دوستام عکسمو اشتباهی فرستاده جایی چمیدونم یا گوشیشو دزدیدن هزار بهونه هس ...قربونت برم الانم الکی نگرانی بخدا ی ی ماه دیگه دوماه دیگه ک بگذره ببینی خبری نی و اینا یادت میره اصن 

تولدت مبارک♥️ ان شاا... بهترین ها برات رقم بخوره😘 ببین درسته پدربزرگ و دختر عمو برای ادم عزیز هستن ...

مرسی عزیزم❤❤❤❤🖤

دقیقا بی محلی جیگر پسر جماعتو آتیش میزنه😂

اره بابا