2777
2789
عنوان

عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 11022 بازدید | 44 پست
اینکه میگی ببینن خونواده بفهمن احتمالش خیلی خیلی پایینه بعدشم تو مگه دوست صمیمی نداری یعنی دوستات عک ...

😔🖤❤ولی اگر بفهمن حکایت رمینا بد ترش سرم میاد...

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نگران نباش با طرف کات کن

و تهدیدش کن که اگه پخش بشه ازش شکایت میکنی

و کاملا جدی باهاش برخورد کن تا بترسه

اصلا شل وا نده که سفت میخوری

این افراد دنبال سواستفاده مالی و جنسی هستن اگه بخواستشون تن بدی بیشتر تو پاتلاق فرو رفتی پس همین حالا جلوی ضرر رو بگیر

گــــــر بـــــر ســــر نـــفس خـــود امــــیرے مــــردے
تولدت مبارک♥️ ان شاا... بهترین ها برات رقم بخوره😘 ببین درسته پدربزرگ و دختر عمو برای ادم عزیز هستن ...

مرسی ممنون❤

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

کاری ک بهت میگم بکن دلیت اکانت کن تمام

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
😔🖤❤ولی اگر بفهمن حکایت رمینا بد ترش سرم میاد...

اصلا نمیفهمن اصلا الانم چون جا خوردی توقع نداشتی عکستو یکی بفرسته هزار تا فکر بد اومده تو ذهنت ولی الان ک ما از بیرون نگا ماجرا میکنیم هیچی نی الکی نگرانی 

اصلا نگران نباش با طرف کات کن و تهدیدش کن که اگه پخش بشه ازش شکایت میکنی و کاملا جدی باهاش برخورد ...

تاپیک قبل و بخونین لطفا چون موضوع اینجوری نیست...

اصلا نمیفهمن اصلا الانم چون جا خوردی توقع نداشتی عکستو یکی بفرسته هزار تا فکر بد اومده تو ذهنت ولی ا ...

آخه یه خانم همینجا اومد گفت عکس شو برداشتن و شماره زیرش زدن به عنوان بد کاره...

منم ترسیدم😔

آخه یه خانم همینجا اومد گفت عکس شو برداشتن و شماره زیرش زدن به عنوان بد کاره... منم ترسیدم😔

نباو نترس اونقدر عکسای ناجور و لختی هس زیر اونا اگه ب نوشتن باشه مینویسن  اصن این چیزی نی ک جای نگرانی باشه یکمم چون سنت پایینه برا همینه یکم ترسیدی قربونت برم بهش فکر نکن تو دو سه هفته دیگه  ۱ ماه دیگه وقتی ببینی هیچچچچچ خبری نی کلا فراموشت میشه ...

من خودمم ادم ترسوییم تو این چیزا برا همین خیلی مراقب باش همیشه چون پسرا ۹۰ درصدشون جورین ک بگی سلام دیگه میچسبن بهت ولت نمیکنن ...

من اسنپ گرفتم بعدش اومدم خونه دیدم یکی تو واتس پیام داده خودشم معرفی نمیکرد و این داستانا تا اخر فهمیدم راننده اسنپه گف عا من خوشم اومده من همسایتونم و اینا گفتمش من دوست پسر دارم مزاحم نشوووو خوبه برداره چی بگه میگه تو منو نابود کردی منو خراب کردی من میرم ب بابات میگم دوس پسر داری خونتونم ک خودم رسوندم تازه داداش یکی دوستای دورمم درومده بود ولی ببین چقدر بعضیا بیشعورن یعنی حتی ممکنه بگی شمااااا بازم برات دردسر درست کنن ....

نباو نترس اونقدر عکسای ناجور و لختی هس زیر اونا اگه ب نوشتن باشه مینویسن  اصن این چیزی نی ک جای ...

ولی من ی ذره ترسیدم ولی خب کم نیوردم گفتمش هر گهی میخوای بخور میرمم شکایتتو میکنم  بعدشم بلاک ...

@_مالکوم_         وای یاخدا🥺🥺آجی دیگه عکس نزاریم توام نزار. وای چه حس بدی داره 🥺🥺🥺

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
ندادم طرف و نمیشناسم تازه میخوام بیوفتم دنبالش بیوفتم؟

عکست چه جوری افتاده دستش🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عکست چه جوری افتاده دستش🤔

منم نمیدونم