2777
2789
عنوان

عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 10987 بازدید | 44 پست
اینکه میگی ببینن خونواده بفهمن احتمالش خیلی خیلی پایینه بعدشم تو مگه دوست صمیمی نداری یعنی دوستات عک ...

😔🖤❤ولی اگر بفهمن حکایت رمینا بد ترش سرم میاد...

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا نگران نباش با طرف کات کن

و تهدیدش کن که اگه پخش بشه ازش شکایت میکنی

و کاملا جدی باهاش برخورد کن تا بترسه

اصلا شل وا نده که سفت میخوری

این افراد دنبال سواستفاده مالی و جنسی هستن اگه بخواستشون تن بدی بیشتر تو پاتلاق فرو رفتی پس همین حالا جلوی ضرر رو بگیر

گــــــر بـــــر ســــر نـــفس خـــود امــــیرے مــــردے
تولدت مبارک♥️ ان شاا... بهترین ها برات رقم بخوره😘 ببین درسته پدربزرگ و دختر عمو برای ادم عزیز هستن ...

مرسی ممنون❤

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

کاری ک بهت میگم بکن دلیت اکانت کن تمام

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
😔🖤❤ولی اگر بفهمن حکایت رمینا بد ترش سرم میاد...

اصلا نمیفهمن اصلا الانم چون جا خوردی توقع نداشتی عکستو یکی بفرسته هزار تا فکر بد اومده تو ذهنت ولی الان ک ما از بیرون نگا ماجرا میکنیم هیچی نی الکی نگرانی 

اصلا نگران نباش با طرف کات کن و تهدیدش کن که اگه پخش بشه ازش شکایت میکنی و کاملا جدی باهاش برخورد ...

تاپیک قبل و بخونین لطفا چون موضوع اینجوری نیست...

اصلا نمیفهمن اصلا الانم چون جا خوردی توقع نداشتی عکستو یکی بفرسته هزار تا فکر بد اومده تو ذهنت ولی ا ...

آخه یه خانم همینجا اومد گفت عکس شو برداشتن و شماره زیرش زدن به عنوان بد کاره...

منم ترسیدم😔

آخه یه خانم همینجا اومد گفت عکس شو برداشتن و شماره زیرش زدن به عنوان بد کاره... منم ترسیدم😔

نباو نترس اونقدر عکسای ناجور و لختی هس زیر اونا اگه ب نوشتن باشه مینویسن  اصن این چیزی نی ک جای نگرانی باشه یکمم چون سنت پایینه برا همینه یکم ترسیدی قربونت برم بهش فکر نکن تو دو سه هفته دیگه  ۱ ماه دیگه وقتی ببینی هیچچچچچ خبری نی کلا فراموشت میشه ...

من خودمم ادم ترسوییم تو این چیزا برا همین خیلی مراقب باش همیشه چون پسرا ۹۰ درصدشون جورین ک بگی سلام دیگه میچسبن بهت ولت نمیکنن ...

من اسنپ گرفتم بعدش اومدم خونه دیدم یکی تو واتس پیام داده خودشم معرفی نمیکرد و این داستانا تا اخر فهمیدم راننده اسنپه گف عا من خوشم اومده من همسایتونم و اینا گفتمش من دوست پسر دارم مزاحم نشوووو خوبه برداره چی بگه میگه تو منو نابود کردی منو خراب کردی من میرم ب بابات میگم دوس پسر داری خونتونم ک خودم رسوندم تازه داداش یکی دوستای دورمم درومده بود ولی ببین چقدر بعضیا بیشعورن یعنی حتی ممکنه بگی شمااااا بازم برات دردسر درست کنن ....

نباو نترس اونقدر عکسای ناجور و لختی هس زیر اونا اگه ب نوشتن باشه مینویسن  اصن این چیزی نی ک جای ...

ولی من ی ذره ترسیدم ولی خب کم نیوردم گفتمش هر گهی میخوای بخور میرمم شکایتتو میکنم  بعدشم بلاک ...

@_مالکوم_         وای یاخدا🥺🥺آجی دیگه عکس نزاریم توام نزار. وای چه حس بدی داره 🥺🥺🥺

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
ندادم طرف و نمیشناسم تازه میخوام بیوفتم دنبالش بیوفتم؟

عکست چه جوری افتاده دستش🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عکست چه جوری افتاده دستش🤔

منم نمیدونم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792