2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدوم خونه خوبه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 25 پست
برو خونه جدید شوهرت دیگه خودش یه چیزی میدونسته که این آپشنو داده عادت میکنید

قسط زیاد داریم بایک فرش بخرم 😢اونجا پذیرایش خیلی بزرگه

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
چ ربطی داره مگه الان براش چیکار میکنید؟ بعدشم مگه چقدر دور میشی؟

خیلی دور نیستیم پنج دقیقه راهه

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرش مناسب قیمت جور کن.‌محله خیلی مهمه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خیلی دور نیستیم پنج دقیقه راهه

نه منظورم خونه جدیده راهش چقدر دور میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بخاطر خونه اجاره ای میخوای کابینت و فرش بخری😏 اگه بعد رفتی خونه کوچیک چکارشون میکنی

نه دیگ خونه کوچیک نمیرم مطمئنن شوهرم میگ کابینتو هروقت بفروشم پول خودشو داره کم نمیشه

استخاره گرفتم خیلی خوب اومد!گفت ممکنه یخورده سحتی داشته باشه ک دقیقاداره

خوب اومده دیگه، پس برو...

اگر نمی‌خواستی به استخاره عمل کنی، پس چرا استخاره کردی؟

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
فرش مناسب قیمت جور کن.‌محله خیلی مهمه

فرشای ک الان دارم حدود 3نیم قیمتشه 

بله محله از صد در صد 80درصدش معتاده با وضع ناجور

خوب اومده دیگه، پس برو... اگر نمی‌خواستی به استخاره عمل کنی، پس چرا استخاره کردی؟

خیلی دو دلم استخاره ک کردم دلم یکم قرص شد

اگه مشکل اجاره ۸۰۰ نداری، برو  ب چی این خونه قبلی دلت خوش کنی

اره اجاره اینجارو ب اونجا میدیم

اره اجاره اینجارو ب اونجا میدیم

از من و خیلیای دیگه ک گفتن، اکه میخوای بشنوی، برو. دو روز عمره. دلهره چی داری؟ رفاه و امنیت اولین شرط زندکیه. فرش جور میشه. محله با ابروت با اعصابت پیوند داره. تازه وقتی میتونی جای بزرگار. چرا نری. من ک معتقدم استخاره کردی تازه اصن نه نیار. همون راه برو

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

اولا نمیخواد که همه پذیرایی رو فرش کنید

بعدشم شوهرت لابد فکر انجا رو کرده که گفته میخرم دیگه خانمی شما لزام نیست خودتو درگیر مسائل مالی کنی💖

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........