2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدوم خونه خوبه😭😭😭

443 بازدید | 25 پست

.واااقعا سر دو راهیم
بیایدکمکم کنید😭 دو ساله ازدواج کردم توی خونه 50متری زندگی میکنم خیلی کوچیکه مادر شوهرم 100متری ازم دوره(همسایمه.و تنها زندگی میکنه!
تو این محله رفتو آمد معتادا خیلی زیاده و اینجاها زندگی میکنن موقعیت اینجا اصلا جالب نیست! یدونه اتاق 12متری دارم و آشپزخونه هم سره هاله اما کابینت شده.هال اینجا دوتا 9متری میخوره
خونه بنام مادرشوهرمه و ما اجاره نمیدیم دو طبقس طبقه دومشم اجاره داده و میگ اگ بریداجارع اینجارو بدین ب اونجا بدین 
ادامه=

تعداد رای : 40
نظرسنجی
همینجا بمون زندگی کن 😐
8
20%
نه خونه جدید
32
80%
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

حالا یه خونه یکم از اینجادور تر موقعیت عالی محله آرووم

100متر به بالا دو خوابه فقط یه مشکل بزرگ داره که کابینت نداره ولی شوهرم گفت از این فلزیامیخرم.

پذیرای خیلی بزرگ [باید برم دوتا فرش بگیرم.

شوهرم میگ مشکلی نیست اگ از مامانم دور شم اما به شدتتت بچه مامانیه و لوس و میدونم اگ بریم جنگ اعصاب دارم!

میگ اگ انتخاب نکنی همینجا میمونیم یا بریم اون خونه یا اینکه دیگ جایی نمیریم همیجامیمونیم!

من حتی خجالت میکشم بگم خونم کجاست!و مهمون دعوت کنم😐😞از بس محله داغونه!!این خونه جدید ماهی800اجارشه ک تو شهر ما این اجاره زیاده!

حیاطشم خیلی جدید نیست!قدیمیه تقریبا

جاکفشیمم باید بزارم تو خونه اگ برم😐

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

دارم دیونه میشم اگ خونه جدید نرم دیگ باید همینجابمونم!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ برم ممکنه شوهرم دیوونم کنه بخاطر مامانش ک تنهاس😭😭😭

دارم دیونه میشم اگ خونه جدید نرم دیگ باید همینجابمونم!!

بروخونه جدیدنهایت اولش شوهرت میاد سرمیزنه بعد عادی میشه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ب نظرم برو مهم تویی که جای خوب زندگی کنی

اشتباه میکنی دو روز دیگه میخوای باردار شی بزار محله بهتر باشی

شاید خواستی یکم پیاده روی کنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

استخاره بگير

استخاره گرفتم خیلی خوب اومد!گفت ممکنه یخورده سحتی داشته باشه ک دقیقاداره

اگ برم ممکنه شوهرم دیوونم کنه بخاطر مامانش ک تنهاس😭😭😭

چ ربطی داره مگه الان براش چیکار میکنید؟

بعدشم مگه چقدر دور میشی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا