2777
2789
عنوان

گریه م گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 88 پست
اون که ازالان اینکارومیکنه چندسال دیگه چکارمیکنه؟نداقل ازش تعهدبگیرکه دیگه دست روت بلندنکنه کوتاه نی ...

۵ سال عقد بودیم این خبرا نبود 

حس میکنم جادویی چیزی شده ، خیلی بد منطق شده

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
🥴کوشولوئه این استارتر

خیلی زیاد کوچولوئه😑😑😑😑😑😑😑من فک کردم چی شده 😑😑😑

شوهر من باشه زنهایی امثال استارترو ثانیه ای تحمل نمیکنه

حالا بقیه شوهرارو نمیدونم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خودتون طرف بتون بگه بالا چشت ابروعه میرید واسه طلاق بعد به من ک رسیدین مهربون و منطقی شدین

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
۴ ماهه عروسی کردم دو بار کتک کاری اونسری زدمش یکم  ولی اینسری هم جون نداشتم همم رو تخت بودم چو ...

شوهر من از وقتی دید رفتم پزشک قانونی ازش شکایت کردم ترسید و دیگه در حد حمله و ترسوندنه

قبلا جوری میزد اسیب میدیدم کبود میشدم 

ولی وقتی دید پرونده براش درست کردم ترسید 

بازم تهدیدش میکنم تو دعواها که بزنی میرم پزشک قانونی مهریمم میگیرم 

خیلی ترسیده

۵ سال عقد بودیم این خبرا نبود  حس میکنم جادویی چیزی شده ، خیلی بد منطق شده

چه میدونم والاخدابهت کمک کنه فقط اینوبگم سریع کوتاه نیاچون دوباره تکرارمیکنه کارشو

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
شوهر من از وقتی دید رفتم پزشک قانونی ازش شکایت کردم ترسید و دیگه در حد حمله و ترسوندنه قبلا جوری می ...

منم تصمیمو گرفتم   ایندفعه اومد میگم یا مشاورررر تا حدی ک خوب بشی یا حق طلاق

عجب! کجای حرفای من رو مخ رفتن بود؟ من فقط پرسیدم چرا وسط هفته  اون برگشت بهم گف هروقت دلت خا ...

خوب آدم در مورد کاری ک میخواد واسه ی نفر انجام بده و اون یه نفر خبر دار نشه،توضیحی نداره بده،چ دلیلی بیاره واسه اینکه اون شب دعوتت کنه،مادرش گفته،خودش گفته،بازم میگی چرا اونشب،خودتم بو بردی ک شاید برا تولدت باشه بازم میگی چرا اون شب،یا ب مناسبت تولدت بود اون‌مهمونی یانه،در هر صورت با هم خوش میگذروندین،چ اهمیتی داره،وسط هفته یا آخرش،زندگی فراز و نشیب زیاد داره و برداشت های زوجین از مرحله آشنایی شروع میشه از هم،سعی کن همسرت همینجوری بمونه،واسش مهم باشی همیشه،ب نظرم تو رفتارت تجدید نظر کن

اخه شوهرت خیلی خوبههههه قدرشو بدووون

چیکار کرده دقیقا که خیلی خوبه ؟😐

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
چه میدونم والاخدابهت کمک کنه فقط اینوبگم سریع کوتاه نیاچون دوباره تکرارمیکنه کارشو

بله گلم میدونم 

نه کوتاه نمیام اصلا

خیلی زیاد کوچولوئه😑😑😑😑😑😑😑من فک کردم چی شده 😑😑😑 شوهر من باشه زنهایی امثال استارترو ثانیه ا ...

شوهر من که فقط انتظار داره من سورپرایزش کنم 

خودش تولد منو سورپرایز نکرده 

همیششششه طلبکاره ازم😡😡😡

خوب آدم در مورد کاری ک میخواد واسه ی نفر انجام بده و اون یه نفر خبر دار نشه،توضیحی نداره بده،چ دلیلی ...

کجای رفتار من غلط بود آخه فقط چون پرسیدم چرا اونشب باید قاطی میکرد روم؟😔

شوهر من که فقط انتظار داره من سورپرایزش کنم  خودش تولد منو سورپرایز نکرده  همیششششه طلبک ...

خخخخخخخ به مردا رو هم بدی سوار میشن پیاده نمیشن😂

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘