2777
2789
عنوان

گریه م گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 88 پست
دیگه بدترمن بودم یه درس حسابی بهش میدادم که دیکه ازاین علطانکنه هرچندشوهرمن جرات نداره بهم دست بزنه ...

۴ ماهه عروسی کردم دو بار کتک کاری اونسری زدمش یکم 

ولی اینسری هم جون نداشتم همم رو تخت بودم چون فنری بود نتونستم از خودم دفاع کنم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
گفتم باشه  بعد نوشت اعصابمو خورد میکنی  منم گفتم باشه  بعد گف نمیذاری کاری ک خودم ...

عزیزم خیلی خامی و احتمالا کم سن و سال،یکم پخته تر برخورد میکردی،ی شب عالی داشتی کنار همسرت،یکم قبل کارایی ک میخوای بکنی فکر کن،همسرت تقصیری نداشته،قشنگ رو مخش رفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق نداشت بهم بگه به مامانت بگو هروقت خاستین بیاین ! 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
گفتم باشه  بعد نوشت اعصابمو خورد میکنی  منم گفتم باشه  بعد گف نمیذاری کاری ک خودم ...

وای اسی چقد رومخی😐شانس اوردی بلاکت نکرده والا

یکیم که شوهرش خوبه اینطوری میره رواعصابش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم خیلی خامی و احتمالا کم سن و سال،یکم پخته تر برخورد میکردی،ی شب عالی داشتی کنار همسرت،یکم قبل ک ...

عجب!

کجای حرفای من رو مخ رفتن بود؟

من فقط پرسیدم چرا وسط هفته 

اون برگشت بهم گف هروقت دلت خاست بیا

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

ببین من ۵ سال عقد بودم 

تجربم واست خوبه ، سر چیز الکی بحث نکن 

اولش اینه ، دفعه بعد ببخشیداااا ممکن فحش مادرم بده 

پس محکم بلش ، گیر الکی نده

الان برای این موضوع اشکت دراومده؟😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
۴ ماهه عروسی کردم دو بار کتک کاری اونسری زدمش یکم  ولی اینسری هم جون نداشتم همم رو تخت بودم چو ...

اون که ازالان اینکارومیکنه چندسال دیگه چکارمیکنه؟نداقل ازش تعهدبگیرکه دیگه دست روت بلندنکنه کوتاه نیالطفا

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
تو مجبورش کردی بدبخت گفته سورپرایز😕

نخیر اتفاقا من یه جورایی رفتار کردم ک خام شدم و اینا خودش گف من خاستم و فلان و بعدم قاطی کرد

وا،مگه میدونه جنگه،مشکلتونو ریشه یابی کنین،حلش کنین

گلم ، مشاور ی جلسه رفتیم همسرم متهم شد دیگه نرفت 

هر کاریم میکنم میگه شزایط مالی مشاوره ندارم 

خیلی مهربونه ولی کاملا بی منطق

ببین من ۵ سال عقد بودم  تجربم واست خوبه ، سر چیز الکی بحث نکن  اولش اینه ، دفعه بعد ببخش ...

عجب مگه شهر هرته