2777
2789
عنوان

گریه م گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 88 پست
گلم ، مشاور ی جلسه رفتیم همسرم متهم شد دیگه نرفت  هر کاریم میکنم میگه شزایط مالی مشاوره ندارم& ...

آخه مهربونی ب چ دردی میخوره خواهرم،اومد و تو یکی از این بی منطقیاش آسیب جدی دیدی،بعد چی میشه،میخوای چکار کنی،الان‌ک رفتی لااقل راحت برنگرد،بذار شرمنده شه،تعهد بگیر ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر از نوع واکنش نامزدش شوکه شده ...نامزدش میتونست بگه حالا بعدا میگمت همین .

دقیقا 

یا اصلا میگف آره خونه عمومیم یا اصن آره من خاستم دوشنبه باشه اصن عجلع دارم 

نه اینکه بگه هروقت خاسین بیاین

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
شوهر من پرروووترین مرد دنیاس😡😡😡

خدا برات نگهش داره😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
حالا خودتون طرف بتون بگه بالا چشت ابروعه میرید واسه طلاق بعد به من ک رسیدین مهربون و منطقی شدین

عزیزم ما سختی ها دیدیم،زندگی فراز و نشیب زیاد داره،خیلی زیاد،خودت رو آماده کن براشون و همسرت رو خسته نکن،ذخیره بذار واسه اونروزا،الان خوش باشین و همراهی کنین با هم

حالا دیگه ناراحت نباش تولدتم مبارک بهتریناااا رو بپوش برا روزتولدت 😍

مرسی عزیزم 😔⁦❤️⁩

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
فحشا و نفرینا رو کردم  امیدوارم دستش بشکنه  ولی چیکار کنم دیگه  راستی فک‌کنم همسنم ...

نه عزیزم این شماره همینجوری کنار اسممه متولد ۶۶ نیستم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧