2777
2789

نمیشه کلی نظر داد واسه مردای پررو مهریه زیاد از واجباته

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من مهریه اصلا تضمین زندگی نیست.دو نفر همو نخوان هر طور که باشه جدا میشن

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

مهریه بال مگس شنیدم 

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

مهریه رو کی میده؟ شوهر خواهر من با اینکه توان مالی هم داشت نداد پس مهریه تضمین خوشبختی نیست یه نفرو میشناسم چون مهریه زنش زیاده به زور داره تحملش میکنه ۷۰۰ تا سکه ست 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

مهریه نه کمش خوبه نه زیادش

زیادش الکیه چون قطعا نمیتونه بده معلومه که یه چیز گفتین باد هوا دهن پرکن

کمشم اینو به گوش خودم شنیدم که خانواده داماد اومدن گفتن دختر مفته!! میخواست شوهر کنه هول شد ارزون حساب کرد!!!!

یه چیز نرمال و متعارف بگین نه سیخ بسوزه نه کباب

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
مهریه نه، ولی عاقلانه ترین چیزی که شنیدم گرفتن حقوق برابر بوده‌.  مثل حق طلاق هم برای زن هم مر ...

چه خوب 

چجوری خانواده پسره راضی شدن

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

درسته که میگن محضر بیشتراز 124یا 114تا بیشتر نمیزنه؟

قانونیش فک کنم همون ۱۱۰ تاس چون سه سال پیش از منم همینقدر نوشتن محضر دار گفت بیشترفایده نداره

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
چه خوب  چجوری خانواده پسره راضی شدن

هم پسر هم دختر تحصیل کرده بودن. خانواده هاشونم اصیل و خوب بودن.

جشن عروسی و عقدشون باهم بود یه جشن ساده بود با حدود ۷۰ تا مهمون. با اینکه خانواده دختر پولدار بودن و خانواده پسر هم اندازه خودشون داشتن. 

هر دو هم دکترای مهندسی داشتن، دختره مهندسی کامپیوتر بهشتی میخوند هنوز دانشجو دکترا بود، پسره هیات علمی یکی از دانشگاه های دولتی تهران بود مهندسی برق.