2777
2789
عنوان

غذاهای کم کالری و رژیمی خوشمزه😋

164 بازدید | 4 پست

سلام دوستان اگر میشناسین بگین منم درست کنم😍

من خودم همیشه مرغ و تو مواد جوجه میخوابونم و میزارم تو تستر خوب میشه یا قارچ تنوری درست میکنم یا پوره سیب زمینی با ماست و سبزی سالاد سزار البته رژیمیش...

بزن گوگل 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

قارچ، هویج، لوبیا سبز، کرفس و تکه تکه کنین

و با 2 قاشق رب(دلخواه) پیاز و 1 یا 2 قاشق روغن تفت بدین و یا 2 لیوان آب و ادویه تا زمانی که آبش کم و پخته شه بپزید

میتونید مرغ یا حبوبات رو جدا بپزید و چند  دقیقه اخر اضافه کنید

تو بخواهی می شود🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان