2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروئید چشمی زمان مشخصی داره تا خوب بشه یعنی خوب میشه یا تا آخر عمر باید باهمون باشه شمارو خدا کمکم ...

سلام..چند میلیمتر بیرون زدگی داره؟

اگر زیاد هست احتمال داره با عمل جراحی فقط خوب بشه..

من خودم یک سال هست که درگیرم الان بعد یک سال خیلی بهتر شدم ولی مثل روز اول نشده...واسه من دو میلیمتر بیرون زدگی چشم چپ داشتم

عزیزم حتما عمل نه بستگی به مشکل چشمت داره شاید کم باشه با دارو رفع بشه وگه بیرون زدگی چشم خیلی باشه ...

سلام باید پیش چه متخصص چشمی رفت ؟یعنی تخصصش چی باشه؟من پیش کسی که عمل بلفا انجام میداد رفتم نتونس چیزی بگه

سلام..چند میلیمتر بیرون زدگی داره؟اگر زیاد هست احتمال داره با عمل جراحی فقط خوب بشه..من خودم یک سال ...

سلام پیش چشم پزشکی که متخصص چی باشه رفتین ؟توروخدا بگین انقد گریه کردم دارم میمیرم 

برم غدد؟چیکار باید بکنم ؟

سلام پیش چشم پزشکی که متخصص چی باشه رفتین ؟توروخدا بگین انقد گریه کردم دارم میمیرم برم غدد؟چیکار بای ...

متخصص چشم پزشکی..منم تقریبا شش ماه کارم گریه بود..اگه زیاد نیست به مرور زمان بهتر میشه.

کدام چشم تون ؟ چقدر؟ یکی یا دوتاش؟

متخصص چشم پزشکی..منم تقریبا شش ماه کارم گریه بود..اگه زیاد نیست به مرور زمان بهتر میشه.کدام چشم تون ...

درود 

خب پیش کی رفتین 

میشه اسم دکترو بگین 

چشم چپم دو سه میلی بیرون زدگی داره 

متخصص چشم پزشکی..منم تقریبا شش ماه کارم گریه بود..اگه زیاد نیست به مرور زمان بهتر میشه.کدام چشم تون ...

درود 

خب پیش کی رفتین 

میشه اسم دکترو بگین 

چشم چپم دو سه میلی بیرون زدگی داره 

سلام..چند میلیمتر بیرون زدگی داره؟اگر زیاد هست احتمال داره با عمل جراحی فقط خوب بشه..من خودم یک سال ...

گلم میشه بگی چه داروهایی مصرف کردی و در نهایت چشمت کامل خوب شد یا نه

گلم میشه بگی چه داروهایی مصرف کردی و در نهایت چشمت کامل خوب شد یا نه

دارو فقط متی مازول برای پرکاری تیروییدم..برای چشم هیچ‌دارویی نداشت..چشمم نود درصد خوب شده تقریبا یک سال درگیرش بودم

دارو فقط متی مازول برای پرکاری تیروییدم..برای چشم هیچ‌دارویی نداشت..چشمم نود درصد خوب شده تقریبا یک ...

خداروشکر . شما پرکاری تون خیلی شدید بود؟ من یه سری داروی سنگین مثل کورتون برای چشمم میخورم. حدود یک ماه و نیمه. ولی تا الان که تاثیری نداشته. 

میشه لطفا بهم بگین چقدر بعد از مصرف متی مازول تیروییدتون نرمال شد؟ و بعد از نرمال شدن چقدر طول کشید تا چشم برگرده؟