2777
2789
اره واقعا منم مطمئن هستم  اخه هرکی منو میدید میگفت چقد چشات قشنگه  این اواخر یکی همش میگ ...

والا نمی دونم‌  باید گوسفند کشت چی کشت ، میگن حرز امام جواد خیلی خوبه ولی خب همش باید همراهت باشه دیگه هر لحظه 

میگم عزیزم درخواست دوستیمو قبول کردی گم ت نکنم بهت خبر بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمی دونم‌  باید گوسفند کشت چی کشت ، میگن حرز امام جواد خیلی خوبه ولی خب همش باید همراهت با ...

قبول کردم عزیزم مرسی

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
دقیقا منم به چشم معتقدم  منم به یه موفقیتی دیت یافتم دیگه از دوماه بعدش روزگار خوش ندیدم تا ال ...

سلام عزیزم خوبی درمانتو ب کجا رسوندی

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
عزیزدلمممم میدونم خیلی سخته الهی هر چه زودتر خوب بشی عزیزم 

سلام دوست عزی، متاسفانه منم دچار تیروید چشمی شدم، دلم برای چشمای قشنگ قبلیم تنگ شده، تاپیکتونو دیدم گفتم پیام بدم بهتونکه بپرسم تونستین چشناتونو درمان کنید؟؟؟ الان در چه وضعی هستین عزیزم؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
عزیزم چشمات انگار یکم تورم دارن بیرون زده 

عزیزم خواهش میکنم اگه تاپیک منو دیدی جواب بده خیلی به کمکت نیاز دارم😭 منم این مشکلو دو ساله دارم و متاسفانه هیچکس درک نمیکنه میگن داری تلقین میکنی هیچ دکتری هم تشخیص نمیده

سلام عزیزم منم مبتلا هستم شما تونستید درمان شید؟

سلام عزیزم من خیلی دنبالش رفتم بعد متوجه شدم مشکل از فکمه و رفتم دکتر سفالدینی بهم گارد داد دو سال استفاده کردم خوب شدم