2821
2789
عنوان

پلی کیستیکیا

158 بازدید | 37 پست

بچه ها من 18 سالمه 

6ماهه با دوفاستون اوکیم 

این ماه باید قطع میکردم ببینم میشه یا نه 

ماه قبل 27ام پریود شدم این ماه هنوز نشدم 

ممکنه بشم؟

استرس دارم 

لعنت به دختر بودن 

عزیزم .دوفاستون رو تا وقتی میخوری ،پریودات منظمه ،قطع کنی دوباره نامنظم میشه ،تجربه خواهرمه

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم .دوفاستون رو تا وقتی میخوری ،پریودات منظمه ،قطع کنی دوباره نامنظم میشه ،تجربه خواهرمه

ینی تا اخر عمرم باید بخورم 

اخه دکترم گفته بود بعد 6 ماه قطع کن

منم پلی کیستیکم ولی یه دونه از تخمدونامو از دست دادم ایشالله که میشی اگه‌اضافه وزن داری دور شکمو آبش ...

ینی چی از دست دادی؟    

اصلا اضافه وزن ندارم کمبودم دارم 50 کیلوام

عزیزم ربطی به دختر بودن نداره من از 18سالگی پلی کیستیکم الان 36سالمه هنوز هستم

من سیپروترون میخوردم منظم میشد یه مدت بعد دوباره بعد از یه مدت بهم می‌ریخت دوباره میخوردم

ینی تا اخر عمرم باید بخورم  اخه دکترم گفته بود بعد 6 ماه قطع کن

چی بگم عزیزم .چون خودمم پلی کیستیکم ولی با لاغری منظم میشه دوره هام ولی خواهرم لاغرم هست و نامنظم ،قطره ویتاگنوس بگیر ،گیاهیه ،دکتر زنان هم تجویز میکنن ،من ۱۵ روزه میخورم ،برای هورمونا خوبه و تنظیم میکنه دوره رو

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
ینی چی از دست دادی؟       اصلا اضافه وزن ندارم کمبودم دارم 50 کیلوام

عزیزم نترس من قرص چند قلو زایی خوردم تخمکم به کیست تبدیل شد یه کیسته خیلی بزرگ ودور تخمدان پیچید وتخمدان از بین رفت

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز