2789
عنوان

پلی کیستیکیا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونم بدون نسخه ی پزشک استفاده کنم؟

آره عزیزم. گیاهیه هیچ ضرری نداره، از داروخانه بخر. ولی دیگه نباید هیچ داروی دیگه ای درکنارش مصرف کنی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

شکر این کابوسمه که نکنه ازدواج کنم باردار نشم

دقیقااااا منم همین فکر تو رو داشتم. ولی اصلا نترس حتما میشی به امیدخدا😍 اصلا مشکل خاصی نیست، من حتی قبل عروسیم دکتر هم که میرفتم بهم گفت اصلا چیز خاصی نیست که بخای به شوهرت و خانوادش هم بگی. الکی یه عیب میزارن رو آدم. خلاصه عروسی که کردم از ترسم زود اقدام کردم خدا خواست بدون هیچ دارویی راحت باردار شدم بعد۹ماه. فقط همین ویتاگنوس رو خوردم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه ساعت پیش رازیانه دم کردم خوردم تاثیر داره؟ تو اینده نازا میشم ؟

نه گلم نازا نمیشی ،منم یه پسر دارم ،دارو میگیری تخمک گذاری اتفاق میفته .الانم خیلی درگیرش نشو ،این یه چیز ارثی و ژنتیکیه .مث رنگ چشم که مثلا قهوه ایه ،تخمدان ما هم این شکلیه ...

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]