2821
2789
عنوان

پلی کیستیکیا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 37 پست
چی بگم عزیزم .چون خودمم پلی کیستیکم ولی با لاغری منظم میشه دوره هام ولی خواهرم لاغرم هست و نامنظم ،ق ...

یه ساعت پیش رازیانه دم کردم خوردم تاثیر داره؟

تو اینده نازا میشم ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه داری؟ از کی داری پلی رو ؟

اره 3دفعه باردار شدم..دوبارش خیلی راحت بود، فقط یکیش یک سال طول کشید اونم چون خیلی استرس داشتم و افسرده بودم.. اولی رو 7ماه بعدا از عروسی باردار شدم، با اینکه 4ماه بود پریود نمیشدم.. فقط یه بار جلوگیری نداشتم که باردار شدم.. ولی تو 12هفته سقط شد واسه همین افسرده و استرسی شدم.. واسه دومی به خاطر همین استرس حدودا 1سال انتظار کشیدم تا باردار شدم.. سومی هم که ناخواسته بود.. بازم 4ماه بود که پریود نمیشدم ولی خب راحت باردار شدم.. من از همون اول که پریود شدم همینجوری بهم ریخته بود.. از مامانم اینا ارث بردم

🖤

ینی با داشتن پلی کیستیک بچه دار شدی؟

آره عزیزم من پسر دومم رو تو اوج مشکلم باردار شدم پریود نمی‌شدم شروع کردم سیپروترون خوردن بسته دوم بودم که یه شب ف اموش کردم بخورم قرصم رو بعد باردار شدم ناخواسته بود پسر دومم 

آره عزیزم من پسر دومم رو تو اوج مشکلم باردار شدم پریود نمی‌شدم شروع کردم سیپروترون خوردن بسته دوم بو ...

شکر این کابوسمه که نکنه ازدواج کنم باردار نشم