2777
2789
عنوان

خانومای عزیز یه سوال مهم داشتم

211 بازدید | 24 پست

لطفا میشه راهنماییم کنین

من این ماه خیلی استرس داشتم

کلا درگیر بودم

امروز ۳ روز از وقت پریودم گذشته بود 

خیلی میترسیدم

بیبی چک خریدم

الان ناشتااستفاده کردم.منفی بود

الان یعنی حامله نیستم زبونم لال

من الان تو دوران عقدم

نمیدونم چرا پریودم عقب افتاده

چیکار کنممممم

خب جلوگیری نکردین؟

منفیه دیگه نترس عزیزم😂

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

عادیه نگران نباش گاهی بخاطراسترس واضطرابه

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چخبره بابا هول نباش منفی شده دیگه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته 

من تو عقد رابطه کامل نداشتیم دختر بودم تا عروسیم ولی دو سه بار توهم بارداری زدم خیلی سخته😂 منم مثل تو استرس میگرفتم و پریودم عقب میوفتاد فکر میکردم باردارم 

حالا یکی نبود به من بگه تو دختری هنوز رابطه کامل نداشتی مرض داری توهم بارداری میزنی😂 اونوقت 

الان 4 ماهه اقدامم هنوز باردار نشدم😐 نمیدونم چی فکر میکردم ون دوران انقدر الکی میترسیدم 

چرا کردیم .ولی عقب که افتاده میترسم بی بی چکمم منفی بود

نترس عزیزم

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
بخورم همین امروز میشم؟؟

معمولا عسل و دارچین یا دمنوش زعفرون چون خیلی گرمه پریودی رو تنظیم میکنه ولی در صورتی که اصلا استرسش نداشته باشی به هیچ عنوان منتظر پریودی نباشی

استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته  من تو عقد رابطه کامل نداشتیم دختر بودم تا عروسیم ولی دو سه ب ...

بدجور استرس دارم.کلافه ام واقعا

ممکنه الان ۳ روز از وقتم گذشته بی بی چک اشتباه نشون بده

ولی از اون قطره چکانی ها گذاشتم.منفیش پررنگ شد

2790
2778
2791
2779
2792