2777
2789
عنوان

خانومای عزیز یه سوال مهم داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 24 پست
بدجور استرس دارم.کلافه ام واقعا ممکنه الان ۳ روز از وقتم گذشته بی بی چک اشتباه نشون بده ولی از اون ...

میدونم چی میگی عزیزم منم این حس رو داشتم میفهمم ولی استرس رو از خودت دور کن بی بی هم منفی شده دیگه خیالت راحت باردار نیستی استرس هورموناتو بهم میریزه 

زعفرون دم کن بخور گل گاوزبان هم خوبه من خوردم فردا پری شدم 

اگه یه هفته گذشت پری نشدی برو دکتر آمپول پروژسترون بزن زود پری میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته  من تو عقد رابطه کامل نداشتیم دختر بودم تا عروسیم ولی دو سه ب ...

عزیزم به رابطه کامل ربط نداره دخترم باشی بارداری امکان داره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عزیزم به رابطه کامل ربط نداره دخترم باشی بارداری امکان داره

آره ولی نه واسه منی که حتی اون نزدیکا هم چیزی ریخته نشده که امکان بارداری باشه و از اون موقع تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم الان هرچی اقدام میکنم باردار نمیشم😢

خیلی استرس دارم.چیکار کنم این استرسم بره

تسترس واسه بارداری؟ نگران هیچی نباید باشی من خودمم همینم اگه حالم تو اون ماه خوب باشه و استرس و ناراحتی نداشته باشم پریودیم جلو میفته اگه استرس داشته باشم بر عکسه بعد اصلا نباید بشینی منتظر که کی پریود میشی یا بهش هم نباید فکر کنی بیخیال این موضوع بشی خودش زود میاد امتحان کن 

آره ولی نه واسه منی که حتی اون نزدیکا هم چیزی ریخته نشده که امکان بارداری باشه و از اون موقع تنبلی ت ...

عزیز دلم 

تحت نظر دکتر خوب باشی ان شاالله زود مادر میشی

جاری منم داشت الانم دومی بارداره

دکتر خوب تو تهران یا کرج نمیشناسی شما؟ نمیدونم پیش کی برم

02644234165سولماز معین الدینی زنگ بزن بپرس کدوم بیمارستان میره

کرجم پرفسور محتسبی