2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ستاره شناسی که نمیدونم چیه.دعانویسی که قرانم امده گفته سحر واقعیت داره اونم درسته .سرکتاب بازکنی خودم رفتم تجربه کردم بهم اطلاعات داد واقعا البته باید واقعا طرف این کاره باشع الان جدیدا فکر کنم هستن کسایی که دورغین

خود من خیلی شک دارم به صحتش ولی میخام بدونم کسی تجربه داشته که واقعا گره کارشون باز شده باشه؟

باز شدنش رو نمیدونم اما کسی به نیت بد برامون گرفته بود و واقعن هم تاثیر داشت 

ستاره شناسی که نمیدونم چیه.دعانویسی که قرانم امده گفته سحر واقعیت داره اونم درسته .سرکتاب بازکنی خود ...

ستاره چینی اینه که میگن دونفر ستاره هاشون جفتن یانه باهم خوشبخت میشن یان. این چیزاس

باز شدنش رو نمیدونم اما کسی به نیت بد برامون گرفته بود و واقعن هم تاثیر داشت 

اره یه کسی بره دعا بگیره مشکل برات ایحاد میکنه ولی یه مدته بعد تهش برای اون طرف بد میشه و عاقبت بدی براش داره

بابای من دعا مینویسه و تو میتونم بگم تو هر ده مورد،نه مورد حواب داده 

علم خاص داره ینی کتاب ها و وسایل خودشونو دارن

حتی زمان های خاصی دارن .دعا باید تو مکان خاصی گذاشته باشه ..اگ تمام نکات رعایت بشه قطعا جواب میده

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه
خب از کجا فهمیدی دعا گرفتن واست؟تونستی حلش کنی؟ چجوری؟

اره روی وسایل دعا گرفته بود وقتی پای اون جسم تو خونه باز شه با توجه به دعاش بهم میریزه همچیو

وقتی فهمیدم دعا بود که به محض خروج اون از خونه همه چیز به شکل معجزه وار همون روز دقیقا درست شد

ستاره چینی اینه که میگن دونفر ستاره هاشون جفتن یانه باهم خوشبخت میشن یان. این چیزاس

نه اون ستاره چرتوپرته من رفتم یجا بهم گفت ستارهاتون بهم میخوره خوشبخت میشید در حالی که اصلا اون آدم رو نمیخواستم و حتما کنارش بدبخت میشدم

بابای من دعا مینویسه و تو میتونم بگم تو هر ده مورد،نه مورد حواب داده  علم خاص داره ینی کتاب ها ...

جدی انجام میده؟میشه برامون ای تجربیاتش بگی یکم؟

خیلی دوس دارم بدونم وضع مالیشون چجوریه؟موکل داره؟