2777
2789
من دیدم کسی وکه بادعا وطلسم _ توسط دعا نویس معروف تو جنوب ایرانه کارش با اجنه س_ پسری رو جلب کر ...

وااای اره اینم من تویه سخنرانی  گوش دادم که ممکنه کارت حل بشه بعد مشکلات بدتری برات بوجود بیاد

😯وای شما نمیترسین؟توخونه زندگی میکنین...من میترسم راجبش حرفم که میزنم

ن نمیترسیم 

من بعضی وقتا ک بابام نیس میرم سراغ کتاب ها 

اخه دعاهای بخت باز کنی هم داره 

ولی بهم گفته ک هیج وقت نخونمشون ولی من خیلی فضولم .ی بار ی دعایی داد ب عموم ...بعد عموم ک خوندش شب تو خواب ی دیو رو دید ..اصول دعاهه اینه ک اگ از اون دیوه نترسی و خاسته ات رو بهش بگی برآورده میکنه اما همه ازش میترسن .

من بیشتر به کف خوانی اعتقاد دارم ..ول زندگی ما تو کف دست هامون نوشته شده ...حتی اتفاقلت روز مره 

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این کاملا درسته باهاش موافقم کاملا. اما اخه واقعا گاهی ببین چجور جواب میده!آدم میمونه کدومو قبول کنه ...

اون پنج تا دعا نویس واقعی که وجود داره تودنیا هم باجن سروکاردارن الکی رو کاغذ ولوح برات مینویسن میدن بهت

اما جن میفرستن برات کارتو درست کنه

کارت درست میشه اما مقطعی بعد یهو ازقبل هم بدتر همه چیز خراب میشه بخاطر جن بیمارمیشی

اگه جن بمونه توخونه ت که دیگه هیچی 

پائیزک سابق هستم عضویت اول۹۷/۷/۴
ن نمیترسیم  من بعضی وقتا ک بابام نیس میرم سراغ کتاب ها  اخه دعاهای بخت باز کنی هم داره&n ...

وا! کف خانی چیه دیگه؟تا حالا انجام دادی؟خب پدر شما میتونه کف خانی کنه؟

😂😂😂😂پس تایه حدی دستشون بازه

اره 😂😂ولی عاقبت نداره تو فامیل و آشنا چند نفر رو دارم که با دعا ازدواج کردند .یه خانومی تو نی نی سایت میگفت با پسرعمش ازدواج کرده بوده بعد طلاق میگیره جدا میشه بعد عمش میره براش دعا میگیره این تا سن سیو جهارسالگی نتونه ازدواج کنه نیگفت برام خواستگار میومد من اوکی بودم طرفم اوکی بود بله برونم میگرفتیم حتی ولی بعد یهو میرفتن پیداشون نمیشد بهم میخورد تا اینکه میون جهازش دعا پیدا میکنه میبره یجا میگن بهش عمت دعات زده ولی چون مامورهای قوی استخدام کرده من کاری نمیتونم کنم گفت سن سیوچهارسالکی درس خوندم دکترا گرفتم ازدواج کردم بعد دختر عمش سرطان میگیره میمیره عمش میاد ازش معذرت خواهی میکنه اینو ببخشه

میشه خواهش کنم اگر کسی تجربه داشته بگه برامون؟

خب سحروجادو واقعیت داره و متاسفانه میشه بااین کار چوب لای چرخ زندگی خیلیلا گذاشت ولی به نظر من باتلقین وانرژی مثبت وفکرنکردن بهش این مشکلو رد کرد واینو اعتقاددارم هرکسی واس کس دیگه ای سحروجادو می‌کنه این اتفاق کاملا دوطرفه بوده وشخصی که سحروجادو کرده خیرنمیبینه توزندگیش

من دیدم کسی وکه بادعا وطلسم _ توسط دعا نویس معروف تو جنوب ایرانه کارش با اجنه س_ پسری رو جلب کر ...

اره عاقبت نداره یه خانمه تو نی نی سایت میگفت خواهرشوهرش عاشق یه مسره بود پسر گذاشت رفت خواهرشوهره افسردگی گرفته بود همش گریه میکرد بعد گفت منو مادر شوهرمو خواهرشوهرم رفتیم پیش دعاتویس میخواست دعا بگیرن پسره برگرده بیاد عقدش کنه میگفت من به کارشون میخندیدم بعد در کمال ناباوری پسره بعد ده روز امد عقدش کرد بعد چند روز بعد از عقد رفت دیگه پیداش نشد

خب سحروجادو واقعیت داره و متاسفانه میشه بااین کار چوب لای چرخ زندگی خیلیلا گذاشت ولی به نظر من باتلق ...

آره منم اعتقاد دارم به این. قطعا خدا که بی نتیجه نمیذاره اگه کسی چنین کاری کنه در حق یه بندش.اما اگه یکی سعی وتلاشم بکنه وباز فایده نکنه چه چاره ای هست جز دعا نویس؟

خب توضیح بده ببینیم چجوریه؟من که این رو نمیتونم قبول کنم اخه از نگاه کردن به کف دست چجوری بفمهن زندگ ...

ببین عزیزم هر خطی تو کف دست ی معنایی داره 

.تهداد بچه ها ت تعداد ازدواج هات ..سن تقریبی عمرت ....و حتی جاهایی ک تا مرز مرگ میری تو خط های کف دستت مشخصه ‌.مثلا مامان من توسن ۲۴ سالگی سر زایمان خاهرم تا حد مرگ رفت ‌.این قسمت تو خط عمر کاملا مشخصه تو کف دستش

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه

ولی بعضیا دارن با دعا تو آشنایان ما دارند زندگی میکنند فامیله یکی از دوستامم پسره داشت زنشو طلاق میداد دختره بهش گفت من تو رو دعا زدم برگردی با من ازدواج کنی الان یه ساله جدا شن نمیدونم دختره چرا حالا اعتراف کرد ابروی خودشو برد🤔🤔

ولی بعضیا دارن با دعا تو آشنایان ما دارند زندگی میکنند فامیله یکی از دوستامم پسره داشت زنشو طلاق مید ...

وااا....حالا که جدا شدن ؟!چه اشتباهی کرده خودشو الکی از بین برده جلو بقیه