2777
2789
چرت وپرته بریز دور به خدا توکل کن

آخه خود قرآن گفته سحر وجادو وجود داره دیگه. میگم منم شک دارم واسه همین میخام راجبش بحث کنیم. شما چرا میگی چرته؟خب پس حرف قرآن چی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی انجام میده؟میشه برامون ای تجربیاتش بگی یکم؟ خیلی دوس دارم بدونم وضع مالیشون چجوریه؟موکل داره؟

وضع مالی بابای من منظورتونه ؟

جایی هست تو وجود من ،که جز تو هیچکی نمیتونه اونو پر کنه
جدی انجام میده؟میشه برامون ای تجربیاتش بگی یکم؟ خیلی دوس دارم بدونم وضع مالیشون چجوریه؟موکل داره؟

بابام از کسی پول خیلی  زیاد نمیگیرع 

ولی مثلا من ی دخترخاله دارم ک خیلی باهامون بد کرد کل فامیل رو باهامون بد کرد ..بابام دعای نفاق بین زن و شوهر واسش نوشت .دو هفته بعدش تا پای طلاق رفتن 

یه چیز جالی بگم من یه کاربری دیگه هم دارم. میخاستم شناخته نشم اینجا بحث کردم. یه بار یه دعا نویس بهم گفت یه چیزی که درست در اومد.توی همین سایت.چیزخاصی نبودا گفت یکی از نزدیکانت داره تو زندگیت موش میدونه بعدا به طور اتفاقی از یه نفر شنیدم اینو وشناختم چنین کسی رو و گوششو پیچوندم. این تجربه کوچیک خودم

یا بارها و بارها ...دعاهای زبون بندش رو خود من امتحان کردم ....تو هر موردی جواب داده ینی ..جالبه ...ولی بابام زیاد استفاده نمیکنه ...چون با اعداد ابجد هم کار میکنن ..علم ب اعداد ابجد فقر میاره

من یه دوستی داشتم از طریق اینم تونستم برم یجا سرکتاب بازکنی برام جالب بود که برم .بعد این دوسته من عاشقه یه پسره بود پسره باهاش قهر میکرد میرفت این میرفت دعا میزد پسره بر میگشت چقدر پول دعا میداد ولی تهش هیچی نشد پسره بهش خیانت کرد رفت یه بار یادمه یه دعایی گرفته بود دعانویس بهش گفته بود غروبا بسوزن بعد پسره برگشته بود بهش گفته بود نمیدونم چرا غروب میشد دلم برات تنگ میشد😂😂😂😂😂

بابام از کسی پول خیلی  زیاد نمیگیرع  ولی مثلا من ی دخترخاله دارم ک خیلی باهامون بد کرد کل ...

😐😐😐😐😯😯😯از طریق موکل ؟چون من شنیدم این کارای سخت رو از اون طریق درست میکنن

آخه خود قرآن گفته سحر وجادو وجود داره دیگه. میگم منم شک دارم واسه همین میخام راجبش بحث کنیم. شما چرا ...

قرآن هزاران سال پیش گفته دعا و طلسم وجود داره که الان تو کل دنیا شاید پنج تا دعا نویس واقعی باشه 

این دعا نویسها کلاه بردارن  اگرم خیلیا فکر میکنن که دعا نویس برام دعا نوشت کارم درست شد بخاطر انرژی مثبت خودشونه که فرستادن وجواب گرفتن

چرا وقتی میتونی از خدا که منبع اصلی هستش بخوایم از یه آدم کلاه برداربخوایم

پائیزک سابق هستم عضویت اول۹۷/۷/۴
😐😐😐😐😯😯😯از طریق موکل ؟چون من شنیدم این کارای سخت رو از اون طریق درست میکنن

نه بابای من  فقط کتاب هاشو داره 

ی سری کتاب های گنده و قدیمی و ترسناک 

میگم زیاد این کارها رو انجام نمیده مگر واس دوست آشنا یا فامیل یا دوست های من

قرآن هزاران سال پیش گفته دعا و طلسم وجود داره که الان تو کل دنیا شاید پنج تا دعا نویس واقعی باشه&nbs ...

این کاملا درسته باهاش موافقم کاملا. اما اخه واقعا گاهی ببین چجور جواب میده!آدم میمونه کدومو قبول کنه؟

من دیدم کسی وکه بادعا وطلسم _ توسط دعا نویس معروف تو جنوب ایرانه کارش با اجنه س_ پسری رو جلب کرد که بگیرتش وازدواج کنن ازدواج کردن ولی به یکسال نشده به بدترین شکل جدا شدن اثر دعا رفته بود پسره میگفت حالم ازت بهم میخوره نمیخامت ولش کرده بود رفته بود جدا خونه گرفته بود دختر بازی میکرد 

خود دختره بی دلیل غشی شده بود 

پائیزک سابق هستم عضویت اول۹۷/۷/۴