حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قسم به پاییز ... قسم به دلتنگی ... قسم به عطرِ تنِ یار ... قسم به آهنگ صدای یار ... قسم به لحظه دیدار ... قسم به عشق ... که زیباتر از عشق نیست در جهان هستی ... خدایا برسان مرا به یار یار یار ... ❤❤
سلام عزیزم منم قدم کوتاهه...اوایل اینقد غصه میخوردم الان میگم خاک تو سرم...هیچ وقت هم به کسی نگو از این قضیه ناراحتی یا اگه کسی گفت بگو من ظریف هستم...کلا هیچوقت خودتو دست کم نگیر و رو اخلاقت کار کن...من کلا از همین اعتماد به نفسم ضربه خوردم و طرفهام ازم زده شدن.حتی یکی قشنگ به خاطر ضعف نشون دادن تو اعتماد به نفس ردم کرد
قسم به پاییز ... قسم به دلتنگی ... قسم به عطرِ تنِ یار ... قسم به آهنگ صدای یار ... قسم به لحظه دیدار ... قسم به عشق ... که زیباتر از عشق نیست در جهان هستی ... خدایا برسان مرا به یار یار یار ... ❤❤
عزیزم مردا دوست دارن طرفشون اعتماد به نفس داشته باشه....حتی از ظاهر براشون مهمتره...دیدی خیلیا خوشگل نیستن ولی کیسهای خیلی خوب دارن حتما دیدی....پس رو اعتماد به نفست کار کن..سعی کن مطالعه زیاد داشته باشی، هنری مهارتی یاد بگیری.. به جا غصه خوردن....من خودم بعد از اینکه کسی که دوستش داشتم پسم زد فهمیدم چقدر سالها اشتباه کردم و از کجا ضربه خوردم