2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم مردا دوست دارن طرفشون اعتماد به نفس داشته باشه....حتی از ظاهر براشون مهمتره...دیدی خیلیا خوشگل ...

اره ثابت شده ودیدم ممنونم ازت ک کمکم کردی امیدوارم بتونم حرفاتونوعملی کنم ازالان میرم ببینم چطور اعتمادبنفسموزیادمیتونم بکنم 

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟
چن سالته قدمهم نیست خواهرشانس مهمه

۲۶سالمه تاالان ک همه بانگاهشون برام فهموندن ک قدمهمتره حتی ی خواستگارم نداشتم

۲۶سالمه تاالان ک همه بانگاهشون برام فهموندن ک قدمهمتره حتی ی خواستگارم نداشتم

سن زیادی نداری بعدش ازدواج خوب مهمه نه ازدواجی که فقط اسمش ازدواج باشه...شما اشتباه من رو نکن...اینو به عنوان یه نصیحت جدی میگم هیچوقت هیچوقت درباره خودت و ظاهرت بد نگو پیش احدی....همون تصویر رو تو ذهنش حک میکنی

سن زیادی نداری بعدش ازدواج خوب مهمه نه ازدواجی که فقط اسمش ازدواج باشه...شما اشتباه من رو نکن...اینو ...

اخه خواهرکوچکترازخودم میخوادازدواج کنه اونموقع من میمونم بخداافسردگی گرفتم دست خودم نیست سعیمو میکنم کناربیام ولی بعدش کم میارم وتسلیم میشم

بخاطر قد نیست من قدم ۱۶۷ هست و زیبا ولی هنوز ازدواج نکردم ۳۴ سالمه  تو واسه من دعا کن😉

آقا واقعیت قضیه اینکه کلا ازدواج نیست تا بازار آزاد هستش پسرا ازدواج بکن نیستن همینو بس والا بخدااا 

آقا واقعیت قضیه اینکه کلا ازدواج نیست تا بازار آزاد هستش پسرا ازدواج بکن نیستن همینو بس والا بخدااا& ...

عزیزم بازار آزاد همیشه بوده

الانم بیشتر

😞😞

خاک بر سر هر چی پسرِ بی معرفتِ

قسم به پاییز ... قسم به دلتنگی ... قسم به عطرِ تنِ یار ... قسم به آهنگ صدای یار ... قسم به لحظه دیدار ... قسم به عشق ‌... که زیباتر از عشق نیست در جهان هستی ... خدایا برسان مرا به یار یار یار ... ❤❤
عزیزم بازار آزاد همیشه بوده الانم بیشتر 😞😞 خاک بر سر هر چی پسرِ بی معرفتِ

الان عزیزم دیگه بدتر شده افتضاح ... تر و خشک همه به پای هم دارند میسوزنند خیلی از پسرها هم سالمند ولی همین بدا باعث شدن خوبا هم به چش نیان

بخاطر قد نیست من قدم ۱۶۷ هست و زیبا ولی هنوز ازدواج نکردم ۳۴ سالمه  تو واسه من دعا کن😉

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 20 سالته... 12 ماه ضربدر 20 سال میشه 240 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو 😘😍

عزیزم،از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته😊لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری.. مثلا شما 20 سالته... 12 ماه ضربدر 20 سال میشه 240 بار به علاوه هر ماهی که بگذره و مجرد باشی... امیدوارم توضیحم قابل فهم باشه و به زودی زود خبر ازدواج و خوشبختیتو 😘😍