2789
عنوان

ازدواج

315 بازدید | 31 پست

بچه هامیشه برام دعاکنید و نفری یه صلوات بفرستید که زود ازدواج کنم وخوشبخت شم وقته اذانه توروخدا دعام کنید باکسی ازدواج کنم ک منوبخاطرخودم بخوادجزاینجاجایی ندارم ک باهاشون دردودل کنم کلی حرف شنیدم فکرمیکنم بخاطرقدم ک۱۴۰هست کسی نمیاد جلو دعام کنید زودازدواج کنم وخوشبخت شم فک کنید منم خواهرتونم😔

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

ان شاالله خوشبخت بشی 

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم وقتی موقع اش باشه ازدواج میکنی نگران نباش

خواهش میکنم عیب روی خلقت خدا نذار

خودش بهترینش رو برات کنار گذاشته

توکل به خودش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
اتفاقا یه نفر میشناسم هم قد شما یه شوهری داره که همه چی تمومه از همه لحاظ  فقط اعتماد ب نفس ...

مشکل منم اعتمادبنفس ک ندارم حتی پیش روانشناسم رفتم کاری نتونست بکنه یعنی درست وحسابی کمکم نکرد

عزیزم وقتی موقع اش باشه ازدواج میکنی نگران نباش خواهش میکنم عیب روی خلقت خدا نذار خودش بهترینش رو ...

امیدوارم همونطورک میگید بشه ازنگاهای مردم دیگ خسته شدم

امیدوارم همونطورک میگید بشه ازنگاهای مردم دیگ خسته شدم

عزیزم با نگاه مردم چیکار کنی

منم بچه دار نمیشم یه جوری نگاهم میکنن که انگار جرم کردم

ولی من اصلا بهشون توجه نمیکنم

این نگاه ها هیچ وقت تموم نمیشه زیاد خودتو درگیر نکن😉

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم با نگاه مردم چیکار کنی منم بچه دار نمیشم یه جوری نگاهم میکنن که انگار جرم کردم ولی من اصلا ب ...

مرسی از راهنماییتون ایشالله ب خواستتون برسید

بخاطر قد نیست

من قدم ۱۶۷ هست و زیبا

ولی هنوز ازدواج نکردم

۳۴ سالمه 

تو واسه من دعا کن😉

قسم به پاییز ... قسم به دلتنگی ... قسم به عطرِ تنِ یار ... قسم به آهنگ صدای یار ... قسم به لحظه دیدار ... قسم به عشق ‌... که زیباتر از عشق نیست در جهان هستی ... خدایا برسان مرا به یار یار یار ... ❤❤
مرسی از راهنماییتون ایشالله ب خواستتون برسید

سلام عزیزم منم قدم کوتاهه...اوایل اینقد غصه میخوردم الان میگم خاک تو سرم...هیچ وقت هم به کسی نگو از این قضیه ناراحتی یا اگه کسی گفت بگو من ظریف هستم...کلا هیچوقت خودتو دست کم نگیر و رو اخلاقت کار کن...من کلا از همین اعتماد به نفسم ضربه خوردم و طرفهام ازم زده شدن.حتی یکی قشنگ به خاطر ضعف نشون دادن تو اعتماد به نفس ردم کرد

بخاطر قد نیست من قدم ۱۶۷ هست و زیبا ولی هنوز ازدواج نکردم ۳۴ سالمه  تو واسه من دعا کن😉

انشالله خوشبخت بشی😔ادم افسرده میشه

انشالله خوشبخت بشی😔ادم افسرده میشه

فدای تو

تو هم انشالله اونی که میخوای بش برسی

قسم به پاییز ... قسم به دلتنگی ... قسم به عطرِ تنِ یار ... قسم به آهنگ صدای یار ... قسم به لحظه دیدار ... قسم به عشق ‌... که زیباتر از عشق نیست در جهان هستی ... خدایا برسان مرا به یار یار یار ... ❤❤
سلام عزیزم منم قدم کوتاهه...اوایل اینقد غصه میخوردم الان میگم خاک تو سرم...هیچ وقت هم به کسی نگو از ...

اعتمادبنفس منم خیلییییییی کمه امیدوارم زود خوبشم خیلی تواذیتم😔

اعتمادبنفس منم خیلییییییی کمه امیدوارم زود خوبشم خیلی تواذیتم😔

عزیزم مردا دوست دارن طرفشون اعتماد به نفس داشته باشه....حتی از ظاهر براشون مهمتره...دیدی خیلیا خوشگل نیستن ولی کیسهای خیلی خوب دارن حتما دیدی....پس رو اعتماد به نفست کار کن..سعی کن مطالعه زیاد داشته باشی، هنری مهارتی یاد بگیری.. به جا غصه خوردن....من خودم بعد از اینکه کسی که دوستش داشتم پسم زد فهمیدم چقدر سالها اشتباه کردم و از کجا ضربه خوردم