2821
2789
عنوان

اگه یه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 111 پست
خوب شاید بنده خدا دیده شما حواست نیست بهش توجه نکردی خجالت کشیده آخه من خودم شده به کسی سلام کنم چن ...

آهان..شایدم اینجوریه که شما میگی

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
خواهش میشه دیگه سوال نکن😂😂😂

🤕🤕🤕🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون یک عدد بی اعصاب هستم😂

ببین قیمه هارو نریز تو ماستا 

من اینجا با بی اعصابا برخورد جدی میکنم 

حالا این دفعه چون شمایی چشم پوشی می کنم  

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
خوب شاید بنده خدا دیده شما حواست نیست بهش توجه نکردی خجالت کشیده آخه من خودم شده به کسی سلام کنم چن ...

شماو خجالت بعید می دونما    

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
ببین قیمه هارو نریز تو ماستا  من اینجا با بی اعصابا برخورد جدی میکنم  حالا این دفعه چون ...

چون شمایی تکیه کلامته ینی🤕😭

من خوشحال شدم اون موقع به منم گفتی چون شمایی🤕😭

او تو را دوست دارد:)

ماچ به کله او و شما💜🦋😂

شماو خجالت بعید می دونما      

جایی که واقعا آدما حضور دارن و مجازی نیست خوب خجالتی هستم نسبتا

ولی مجازی خوب راحت ترم شاید درون گرام ولی با خانوادم حرفم میزنم

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
چون شمایی تکیه کلامته ینی🤕😭 من خوشحال شدم اون موقع به منم گفتی چون شمایی🤕😭

نه بابا امشب افتاده دهنم  

ولی اسی بیا خوشحالت بنمایم 

او تورا دوست دارد ...

حال به جای این که بنشینی با ما حرف بزنی 

بدو برو نازواداهایت را برای او بریز خبببببببببببببببببببببببببببببببببببب 

و یاد اور شو که مرد باید کمی رو داشته باشد 

با ذکر مثال وقتی سلامت می کند جواب نمی دی ناراحت نشود 

داد بزند هییییییییی خانومی مگه کری سلام کردما    

آری دوست دارد وگرنه هرگز قدم درخانه شمانمیگذارد

😂😂😂😂😂💜🦋

ولی اسی بیا خوشحالت بنمایم  او تورا دوست دارد ... حال به جای این که بنشینی با ما حرف ...

مرسیییی عزیزم..من میخام با تو دوست بشم عاقا😂💜🦋

حس میکنم به خاطر اینکه پاسخ پیام اورا ۱۰ دقیقه دیر پاسخ داده ام ناراحت گشته است و از من رنجیده.زیرا هیچ چیز در پاسخ آخرین پیام من نداد و حس میکنم از من دل آزرده گشته

سلام‌کردنش و جواب ندادنش مال قبل خواستگاریه اخه😂😂😂