2821
2789
عنوان

اگه یه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 111 پست
مرسیییی عزیزم..من میخام با تو دوست بشم عاقا😂💜🦋 حس میکنم به خاطر اینکه پاسخ پیام اورا ۱۰ دقیقه ...

در قلب من به روی همه باز است عشق 

تازه از بس رفتو امد زیاد است تویش بوی پا می دهد...

تو هم بیا دوست من شو یک گوشه دنج بنشین موزت را بخور....

ولی اسی خدا به دادت برسه طرف خیلی مبادی ادابه  

برو بگو نفففس من نت نداشتم پیام گهر بارت نیومد برام که     

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
در قلب من به روی همه باز است عشق  تازه از بس رفتو امد زیاد است تویش بوی پا می دهد... تو هم ...

اخه وسط چت یهو رفتم بعد گفت رفتین؟؟

گفتم ببخشید یه کاری پیش اومد هیچی نگف😕

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه وسط چت یهو رفتم بعد گفت رفتین؟؟ گفتم ببخشید یه کاری پیش اومد هیچی نگف😕

جمع بستتتتتتتتتتتت 

ایننن ..رفتییین 

بابا حیف جلو دستم نیستین گرتون بزنم به هم

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
جمع بستتتتتتتتتتتت  ایننن ..رفتییین  بابا حیف جلو دستم نیستین گرتون بزنم به هم

😂😂😂😂

به خدا نمیدونم چرا انقدر رسمی حرف میزنیم

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
😂😂😂😂 به خدا نمیدونم چرا انقدر رسمی حرف میزنیم

تو کم کم دست به کار شو یخشو وا کن 

مردا پروو تر از این حرفان 

تو یکی بگو دوتا میشنوی  

بیاو همون نقشه خفن خودمو الان اجرا کن

تو کم کم دست به کار شو یخشو وا کن  مردا پروو تر از این حرفان  تو یکی بگو دوتا ...

به نظرت پیام بدم ناراحت شدین؟؟

یا بهش بگم به خاطر اون موضوعاتی که مشکل داشتم هر وقت وقتتون آزاد بود بگین تماس بگیرم؟؟

نه بابا لوسش نکن

چش😁😅😍

یا بهش بگم به خاطر اون موضوعاتی که مشکل داشتم هر وقت وقتتون آزاد بود بگین تماس بگیرم؟؟

نه ببین اینجوریه فکر می کنه خبریه و اینا

گربرو دم حجله بکش خب بزا فکر کنم که چه خاکی به سرمون بریزیم  

نه ببین اینجوریه فکر می کنه خبریه و اینا گربرو دم حجله بکش خب بزا فکر کنم که چه خاکی به سرمون بریزی ...

باجه من منتظرم ولی قرار بود با هم حرف بزنیم در مورد چیزایی که اون توقع داشت و من مشکل داشتم باهاشون

چش😁😅😍

ببین من یه پسر عمه دارم بییییییییییییییییییییی نهایت خجالتی 

ینی نفهمیدم که این خجالت می کشه یا مارو ادم حساب نمی کنه بامون حرف بزنه  

بزار الان با توجه به رفتار اون جواب تورو بدم  

ببین پیام بده بگو اگه کاری نداری خواستم باهات حرف بزنم تلفنی//جمع نبندیاااااااااااااااااا//

بعد اتمام حجت کن 

دیدی داره نق می زنه گوشیو قطع کن  

ببین پیام بده بگو اگه کاری نداری خواستم باهات حرف بزنم تلفنی//جمع نبندیاااااااااااااااااا// بعد اتم ...

خب الان امادگی حرف زدن ندارم بزارم فردا طوریه؟؟

خب الان امادگی حرف زدن ندارم بزارم فردا طوریه؟؟

وای الان فحشت می دماااااااااااااااااااااااااااااااا  اعصابمو خط خطی کردی