2821
2789
عنوان

اگه یه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 111 پست
وای الان فحشت می دماااااااااااااااااااااااااااااااا    اعصابمو خط خطی کردی

اشکال نداره راحت باش😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
اشکال نداره راحت باش😂😂

کاربریم می ره رو هوا کهههههههههههههههههه

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربریم می ره رو هوا کهههههههههههههههههه

😂😂😂😂😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

سلام عزیزم‌خوشحال شدم که اون بی لیاقت فراموش کردی و داری به پسر عموت که ادم‌مومنیه ازدواج میکنی 

خیلی خوشحال شدم دست راستت زیر سر بنده 😅

راستییی یادمه یه بار بهم‌گفتی مامانم سفره بی بی سه سنبه انداخته واسه ازدواجم 

آدابشو دقیقشو بپرس بی زحمت بهم‌بگو چون شنیدم‌واسه ازدواج خیلی مراد میده 

بعد چند وقت دیگه که سفره انداخت و نذر کرد ازدواج کردی؟

کلی بهت تبریک میگم دوست خوبم 😍❤❤

چقد نامزدت دل نازک و حساسه 😍 متولد چه ماهیه؟

شهریور ماهیه عزیزم

سلام عزیزم‌خوشحال شدم که اون بی لیاقت فراموش کردی و داری به پسر عموت که ادم‌مومنیه ازدواج میکنی  ...

نه بابا ننداخته که😂😂😂

بهم‌میگف روی شوخی که باید واست کاچی بی بی سه شنبه بپزم هیشکی نمیاد بگیردت آخه من کلا ۲۰ سالمه😂😂😂

ممنونم از تبریکت عزیزم😘