2821
2789
عنوان

اگه یه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 111 پست
اری تورا دوس دارد🙁

مطمئن میباشی از گفته خود؟؟😅🤕🤣🤦🏻‍♀️

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
ببین استاتر با پسر عمش نامزد کرده  همه جا زبونش عین چی می چرخه  به ایشون که می رسه پلمپ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید از اون آدماس که توجه و جواب سلام براش خیلی مهمه

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
منم بالا بش گفتم امشبو چکار کنه گوش نمی ده که    

آخه هنوز که نامزد نکردیم یا محرم باشیم که فقط با هم حرف زدیم و رفتیم ازمایش منم با یه سری شرایطش مشکل دارم قراره زنگ بزنم بهش بگم اگه از این چیزا کوتاه میای قبوله اگه نه شرمندتونم

اری مطمعنم از سخن خود🙁

چرا عصاب نداری خب عزیزم🤕

شاید از اون آدماس که توجه و جواب سلام براش خیلی مهمه

قبل از خواستگاری و اینا میگفت سلام کردم جوابمو ندادین گفتم ببخشید متوجه نشدم اکه نه جواب میدادم

مطمئن میباشی از گفته خود؟؟😅🤕🤣🤦🏻‍♀️

اخه اگه دوست نداشت مگه چاقو گذاشتن گردنش 

خو نمی گرفتت دیگه 

اخه اینم سواله الافمون کردی دوساعته 

ببین بعد عمری برا یکی نسخه پیچیدم گوش نکردی فردا نیای بگی وای هلن دستم به دامنت یه کاری کن که با تک پا پرتت می کنم اونور .

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
آخه هنوز که نامزد نکردیم یا محرم باشیم که فقط با هم حرف زدیم و رفتیم ازمایش منم با یه سری شرایطش مشک ...

واس اسی بیوفتی جلو دستم داس که سهله با ساطور گردنتو زدم  

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
اخه اگه دوست نداشت مگه چاقو گذاشتن گردنش  خو نمی گرفتت دیگه  اخه اینم سواله الافمون کردی ...

وااااای عاقا چقد تو خوبی😂😂😂😂💜🦋

آخه من باهاش خیلی رو در بایستی دارم نمیتونم اینجوری کنم😂🤕🤦🏻‍♀️

قبل از خواستگاری و اینا میگفت سلام کردم جوابمو ندادین گفتم ببخشید متوجه نشدم اکه نه جواب میدادم

خوب شاید بنده خدا دیده شما حواست نیست بهش توجه نکردی خجالت کشیده

آخه من خودم شده به کسی سلام کنم چند بار حواسش نباشه بعد که اون شخص حواسش هست و منو میبینه میگه چرا سلام نکردی من خجالت زده میش

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
واس اسی بیوفتی جلو دستم داس که سهله با ساطور گردنتو زدم    

چرا اخهههه🤕😂🤦🏻‍♀️

چون یک عدد بی اعصاب هستم😂

چشم ببخشین😂🤦🏻‍♀️💜🦋