2821
2789
عنوان

اگه یه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 111 پست
 ببین اینجا اینجوری نمک میریزی  همین نمکارو نصف قاشق غذا خوری برا اون بیچاره ایی که ...

خب میگم کا جلو وون نمیتونم نمک بریزم😂😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

چقد اشتباه نوشتم😂😂😂

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید اسی مغزم گوزید نفهمیدم چی شد 

ای بابا 😅🤕🤦🏻‍♀️

اولا به زور فهمیدم چی نوشتی  

دوما نمی خواد نمک بریزی همون یه ذره شکر بپاشیم حله...

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
ببخشید اسی مغزم گوزید نفهمیدم چی شد 

ببین استاتر با پسر عمش نامزد کرده 

همه جا زبونش عین چی می چرخه 

به ایشون که می رسه پلمپ میشه حتی جواب سلاماهم نمی تونه بده 

نامزدم گویا خجالتی هستن ...

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
اولا به زور فهمیدم چی نوشتی     دوما نمی خواد نمک بریزی همون یه ذره شکر بپاشیم حله...

چه گونه..😅

حتما دوست  داره دیگه اومده خاستگاری ازدواج کردی دیگه

نه هنوز 😅🤦🏻‍♀️🤕

چه گونه..😅

خب ببین قلق دارهههههههههههههه

من نسخشو به هر کسی نمی دم حالا چون شمایی ..  

مثلا همین الان برو زنگ بزن برداشت هیچی نگو خب 

برو اون دور دورا سروصدا کن که مثلا اصلا حواست نیستو دستت خورده   

ساعت از دوازده شب رد کرد زنگ بزن و با صدای نازک و با هزار نازو ادا و کرشمه معذرت خواهی کن بگو دستم خورده و اینا

خبببببببب بعد گوشیو که قطع می کنی اون ذهنش درگیر توعه همش اووکی    

حالا شما این کارو بکن باقیش بمونه برا بعد   

خب ببین قلق دارهههههههههههههه من نسخشو به هر کسی نمی دم حالا چون شمایی ..     مثلا هم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اخه ما جفتمون از خانواده مذهبی هستیم و قبل از اینم به خاطر شغل اون خیلی کم‌همو میدیدیم ..این کارارو نمیشه بکنم😅🤦🏻‍♀️🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اخه ما جفتمون از خانواده مذهبی هستیم و قبل از اینم به خاطر شغل اون خیلی کم‌همو میدیدیم ...

باید از یه جایی شروع بشه گل من  

امروز تو این کارو بکن من با هر ده انگشتم تضمینتون می کنم و اثر انگشت می زارم  

اری تورا دوس دارد🙁

منم بالا بش گفتم امشبو چکار کنه گوش نمی ده که