2777
2789

خانمها دیروز رفتم دکتر گفت باید ماه بعد روز اول پریودت ivfکنی، دیشب خیلی حالم بد بود و کلی گریه کردم، دکتر گفت ذخیره تخمدانم محدوده، عکس رنگیم نوشته باید چند روز دبگه انجام بدم، همسرمم ازمایش اسپرم داده مشکلی نداشته، مشکلم اینجاست که پولی نداریم که بخام ivfکنم،هزینش بین 8الی 10میلیونه،دکتر هم گفت باید سریعتر اقدام کنم، اخه پریودم که میشم خیلی ازم خون میاد میترسم یائسه بشم درضمن 34سالمه،تو رو خدا کسی ivfکرده دکتر میگفت 30درصد شانس بارداری هست، من خیلی نگرانم خیلی دلم گرفته

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ن بابا عزیزم بیشتر از ۳۰ درصده احتمالش نگران نباش ب خدا توکل کن ایشالا ک همون بار اول نتیجه بگیری اما ب تاخیر ننداز حتما برو 

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذخیرتون چنده

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
پریودات منظمه؟ یکبار دیگه آزمایش ذخیره تخمک بده، شاید قبلی اشتباه باشه، آخه ۳۴ که سنی نیست

من تو ۲۸سالگی گفتن برو تخمک اهدایی بگیر یائسگی زودرس داری

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
عزیزم منم متولد۶۵ هستم و دقیقا مشکل شما رو ۶سال پیش داشتمیعنی تو سن ۲۸سالگی داشتم یائسه میشدم 

خانمی شما ذخیرتون چند بود منم این مشکل رو دارم ای وی آف کردم بعدا 

......امضامو‌بخونین

شما با ذخیره چند دو تا بچه اوردین

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
عزیزم منم متولد۶۵ هستم و دقیقا مشکل شما رو ۶سال پیش داشتمیعنی تو سن ۲۸سالگی داشتم یائسه میشدم 

ذخیره تون رو بگین ممنون میشم

من ۸سال پیش ۰/۳

طبیعی باردار شدین دارو‌چی استفاده کردین

من   هشت  دهم بودم 

ای وی آف کردم

بعد از دست دادن بچه هام دوباره تکرار کردم نه دهم بود خدارو شکر 

۰/۳

دعا کنین منم این ماه مامان بشم

عزیزم . بعد اینکه  ذخیره تون سه دهم بچه هاتون رو‌کی بدنیا اوردین

طبیعی باردار شدین دارو‌چی استفاده کردین من   هشت  دهم بودم  ای وی آف کردم بع ...

بله طبیعی.۴ماه درمان رو کاملا رها کردم فقط قرص ویتامین دی چن تا خوردم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
بله طبیعی.۴ماه درمان رو کاملا رها کردم فقط قرص ویتامین دی چن تا خوردم

مبارکتون باشه

بچه ها تون چند سالشون هست