2777
2789
عنوان

دیروز رفتم دکتر گفت سریعتر باید ivfکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 87 پست
وای  کاش منم روزی جای شما منم سختی زیاد کشیدم ...منم حامله بودم وای شاید دوباره برم ای وی آف ...

تاپیک ۵سال پیشم رو بخون ببین اومدم اینجا چقدر گریه کردم و عذاب کشیدم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو که همون اول دکتر می‌فهمه

واسه من نفهمید اصلا تو این همه مدت درمان تازه تحت نظر دکتر معینی بودم که اینقدر معروف هست ولی هیچ وقت ازم آزمایش ویتامین دی نگرفتن تا اینکه یه خانمی تو مرکز ناباروری بهم گفت منم سر خود رفتم از دادم دیدم بله خیلی خیلی پایین هست و چن تا آمپول و قرص خوردم

واسه من نفهمید اصلا تو این همه مدت درمان تازه تحت نظر دکتر معینی بودم که اینقدر معروف هست ولی هیچ وق ...

مگه میشه؟ من این همه دکتر غیرمعروف میرم همه هی می‌نویسن. نتیجه شیش ماه پیش و یه سال پیشم قبول ندارن دوباره محض احتیاط می‌نویسن...

خدا رو شکر که متوجه شدی

مگه میشه؟ من این همه دکتر غیرمعروف میرم همه هی می‌نویسن. نتیجه شیش ماه پیش و یه سال پیشم قبول ندارن ...

نه هیچ جا ازم نگرفتن تا خودم فهمیدم 

آخه مگه میشه تخمک نداشته باشی و منظم و دقیق باشی ، بخدا خیلی عجیبه

بله بارداری من معجزه هست.من هم آزمایشم رو تو دوتا آزمایشگاه خوب انجام دادم و نتیجه ذخیره تخمدان فوق العاده کم بود هم سونو واژینال نشون میداد

آخه مگه میشه تخمک نداشته باشی و منظم و دقیق باشی ، بخدا خیلی عجیبه

تخمک‌گذاری. ربطی به پریودی نداره

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم