2777
2789
عنوان

دیروز رفتم دکتر گفت سریعتر باید ivfکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 87 پست
چطور ربط نداره ازون حرفا بودها🙄🙄🙄

چه ربطی داره

خیلیا پریود نمیشن .چهار پنج ماه پریود نمیشن بعدا متوجه میشن چند هفته باردار ان

یعنی زمانی که پریود نمی‌شدن تخمک گذاری داشتن

بعضیا پریود میشن ولی اون ماه تخمک  نداشتن

الان منظورمو فهمیدین

حرف شما هم از اون حرفا  بودااااا،🙄🙄🙄شما با یایسه های پنجاه ساله. و بیشتر این موضوع رو قاطی نکن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه مگه میشه تخمک نداشته باشی و منظم و دقیق باشی ، بخدا خیلی عجیبه

اطلاعات رو ببر بالا

ایشون تخمک داشتن ولی کم بوده اونم به خاطر شرایط روحی و استرس و فشار و  تغذیه بین خانم های جوان چیزی به اسم یایسگی زودرس هست 

.....ولی صد درصد قطعی نیست....

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
پریودات منظمه؟ یکبار دیگه آزمایش ذخیره تخمک بده، شاید قبلی اشتباه باشه، آخه ۳۴ که سنی نیست

بله منظم جان دلم، روزهای پاکیم 19روزه و پریودام دیگه 5روزه،نه درست بود مرکز ناباروری رفتم ازمایش دادم و معاینه شدم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ن بابا عزیزم بیشتر از ۳۰ درصده احتمالش نگران نباش ب خدا توکل کن ایشالا ک همون بار اول نتیجه بگیری ام ...

چشم عزیزم، توکل بخدا، برای همه ی منتظرهای بچه دعا کتید، و برای من و امثال من که پولی نداریم تا بتونیم ای وی اف کنیم، چون دکتر گفته ماه بعد باید انجام بدم سریعتر و به تاخیر نندازم، اما این وسط پولشو نداریم، یعنی چندتا گرفتاری پیش امده برامون که از لحاظ مالی دستمون خیلی بسته است، شاید خورد و خوراکمون.... ولی شکر

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ذخیرتون چنده

نمیدونم گلم دکتر نگفت تو ازمایشم سر در نمیارم کدوم گزینه است؟

عزیزم منم متولد۶۵ هستم و دقیقا مشکل شما رو ۶سال پیش داشتمیعنی تو سن ۲۸سالگی داشتم یائسه میشدم 

منم متولد 65هستم عزیزم، بعد چی شد چیکار کردید شما؟ مشکلتون چی بود جانم

نمیدونم گلم دکتر نگفت تو ازمایشم سر در نمیارم کدوم گزینه است؟

Anti mullar hormon

نوشته 

برام عکسشو بفرستی متوجه میشم

طبیعی باردار شدین دارو‌چی استفاده کردین من   هشت  دهم بودم  ای وی آف کردم بع ...

شما با این ذخیره ای وی اف کردید؟ باردار شدید؟

چه ربطی داره خیلیا پریود نمیشن .چهار پنج ماه پریود نمیشن بعدا متوجه میشن چند هفته باردار ان یعنی ز ...

چرا دعوا داری 😁😁😁😁

طبق گفته خودت هم بهم ربط دارن،

خودت گفته خودت رو نقض کردی

ممکنه بعضی ماهها آدم خونریزی داشته باشه ولی تخمک آزاد نکرده باشه، (بخاطر استرس ، رژیم، ورزش و غیره) ولی ۱۴ روز  بعد از تخمکگذاری  حتما پریود میشی، مگر اینکه حامله باشی، ربطش اینجوریه دوست عزیز

ذخیره منم پایین بود دکتر گفت ای وی اف کن ولی خدا رو شکر با ای یو ای باردار شدم این ماه  داشتیم ...

خدا رو شکر عزیزم خوشحالم، بدون تجدیز دکتر میتونم این دوتا دارو رو بخورم؟

منم متولد 65هستم عزیزم، بعد چی شد چیکار کردید شما؟ مشکلتون چی بود جانم

عزیزم منم تو خیابون گریه کردم بعدا رفت میکرو و حامله شدم چه حس خوب و شیرینی داشتم

ولی  پسرام زود به دنیا اومدن و داغ بر دلم گذاشتن.

من بعد زایمانم تو‌گروههای زیادی رفتم

کسایی که حتی به دارو پاسخ نمیدادن  طبیعی باردار شدن 

فقط باید خدا بخوااااااااد این آزمایشات هم صد در صد درست نیستن

Anti mullar hormon نوشته  برام عکسشو بفرستی متوجه میشم

دیدمش گلم نوشته 0.15؟؟؟یعنی چی کمه خیلی

چرا دعوا داری 😁😁😁😁 طبق گفته خودت هم بهم ربط دارن، خودت گفته خودت رو نقض کردی ممکنه بعضی ماهها ...

شما گفتین یعنی پریود میشدین ولی تخمک نداشتین

مگه هم چین چیزی میشه

منم گفتم تخمک و پریودی ربطی به هم ندارن