2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست

بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام.

خدا خیلی مهربونه و خیلی به ما نزدیکه.

خدا منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم

کارای خوبمون رو بیشتر کنیم

از گناهانمون استغفار کنیم.

به رحمت بینهایتش و اجابتش، مغفرتش و لطف و کرمش امیدوار باشیم.

اونوقت میبینیم خدا باهامون چِها که نمیکنه از مهربانی بینهایتش!

بهشت، مظهر رحمت واسعه خداست، و سزاوار ارزش وجودی انسان است كه در سايه رحمت واسعه الهی قرار گيرد.

از اين رو مولای متقيان علی عليه السلام، ثمن و بهای حقيقی نفس انسان را بهشت میداند و میفرمايد آن را به كمتر از بهشت نفروش.

نهج البلاغة: حكمت 456.

خدايی كه خود را در قرآن، مهربانترين مهربانان و رحمان و رحيم و كريم و غفور و عزيز و ودود و ملك و قدوس و لطيف و صاحب فضل و قبول كننده توبه ستوده است.

عبد نبايد از لطف و عنايت و رحمت پروردگار عالميان نا اميد باشد؛

چرا كه او با وجودی قدسی و پروردگاری مهربان و كريم روبروست؛ كسی كه هر گناهكاری را به توبه دعوت میكند تا او را بيامرزد، و هر ورشكسته ای را میخواند تا ورشكستگیش را جبران كند، و هر دردمندی را دعوت میكند تا درمانش نمايد.

شخصی به يكی از سالكان راه دوست گفت: من دامن به گناه آلودم، آيا گمان میكنی كه مرا بپذيرند؟ گفت: وای بر تو، خدا اعراض كنندگان و پشت كنندگان به حق و حقيقت را می خواند، چگونه ممكن است از در خانه اش كسی را كه به حضرتش ملتجی شده و به او پناه آورده براند؟!

مرحوم «ابن فهد حلی» در كتاب عدّة الداعی روايت كرده:

هنگامی كه حق تعالی موسی عليه السلام را به سوی فرعون فرستاد تا او را (از گناهانش) بترساند، به موسی عليه السلام فرمود: به فرعون بگو كه: من به عفو و آمرزش و گذشت (از عيوب) و بردباری (نسبت به گناهكاران و اجابت دعای گدايان)، بيشتر از غضب و عقوبت شتاب میكنم.

عدّة الداعی: 145؛ بحار الأنوار: 13/ 63، باب 2.

آری، معامله او با اهل توحيد جز با فضل و احسان نيست و نبوده و نخواهد بود.

كسی كه به يگانگیش شهادت دهد و تا اندازه ای به خواسته های حضرتش جامه عمل بپوشاند، مورد لطف بیكران و رحمت بینهايت قرار خواهد گرفت و با لطف و كرمش با آنان معامله میكند.

خدای مهربان، با كمترين دستآويزی، دريای رحمتش را به سوی بنده اش سرازير میكند، و او را از همه طرف، مورد لطف و محبّت قرار میدهد.

مهر و محبّت الهی را چگونه میتوان درك كرد و مقام رحمتش را چگونه میتوان بر غضبش مستولی ندانست در حالی كه رحمت او همه چيز را فرا گرفته است؟

«يَا مَنْ سَبَقَتْ رَحْمَتُهُ غَضَبَهُ،» (دعای عرفه).

رأفت و رحمت حضرت حق تمام عالم را فراگرفته و ريزترين موجودات عالم تا با عظمتترين آنان مشمول رحمت حقند.

چه جای نا اميدی است از خدايی كه برای نجات بنده اش دنبال بهانه ای است هرچند كوچك.

احسان و فضل حق نسبت به همه موجودات به ويژه انسان، فراگير است و سفره رحمت بینهايتش گسترده، و لطف و مهربانی و كرمش برای همگان آماده است.

درگاهش درگاه نوميدی نيست، و پيشگاهش پيشگاه بخل و طرد كردن نمی باشد.

فضل و جود و كرم و بخششش دائمی است و دست عطايش برای عطا كردن به همگان باز و چشم انتظاريش برای روی آوردن بندگان به درگاهش هميشگی است.

من کتابی دارم در کامپیوترم که در سال 97 با خدا عهد کردم که منتشرش کنم.

و بفرستم برای هر کسی که دنبال مغفرت و رحمت و محبت و اجابت الهی میگرده!

هدف آفرینش رسیدن به رحمت واسعه خداست

خدا ما رو آفریده تا کانال رحمت بینهایتش در این عالم باشیم!

لطفا کتاب رو بخونین و ممنون میشم اگه حال دلتون خوب شد به من هم خبر بدین و من  رو از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایین!

ممنون میشم برای هرکس نا امید شده یا دلش شکسته بفرستین تا حال دل همه خوب بشه و دوباره به آغوش پرمهر الهی برگردند.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان