2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی

203 بازدید | 31 پست

من خدا خیلی فرصت های خوبی توی همه ی جنبه های زندگی قرار داد ولی قدر ندونستم ناشکری کردم چه درس چ خواستگار الان 21 سالمه ن دانشگاه رفتم ن ازدواج کردم نه کاری دارم پشیمونم ولی روم نمیشه دیگه از خدا چیزی بخوام اینقدر که بهم فرصت داد و هیچی نکردم چه کنم از این حس که خدا هم دیگه کاریم نداره رها بشم اینقدر بهش قول دادم و کاری نکردم😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدامگه مثل ما ادما فکر میکنه!!!!یه مادر هزار بارم بچش خطا کنه لازم میبخشه دیگه خدا که از مادر مهربون تره انقد که شیطان امید به بخشش خدا داره نو قیامت.

تا خدا با من است زمانه با من است .

عزیز من این حستو دوست دارم چون فهمیدی خدا خیلی مهربونه تازه پشیمون شدی از کارات اینو بدون خدا مث من و تو نیست که یکی با ما بد باشه جوابشو ندیم خدا مهربونتر از این حرفاست ازش بخواه خدا میبینه میشنوه براورده میکنه😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

این حس بی خوده بدون همیشه وقت برای برگشت و تلاش هست هیچ وقت دیر نیست این افکار شیطانی که نمیشه کاری کرد دیگه و دیر شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا اینطور فکر میکنی ؟ چی شده مگه ؟ 

از اینکه چندتا خواستگار خوبمو برای درس رد کردم بعدم افسردگی کنکور گرفتم و تنبلی خودم تا الان دانشگاهم نرفتم چقدز خدا خواست کمک کنه خودم قدر ندونستم الان دیگه حتی روم نمیشه چیزی بخوام 

خدا بخشندس ماهاجزخداکسیونداریم یعنی تهش خداس...پس هیچوقت ناامیدنشوکه کارشیطونه بازم ازخدابخواه هیچوقت ازش ناامیدنشو

معبودمن! تو را ازبیم آتشت و به شوق بهشتت نمی پرستم ، بلکه تو را شایسته عبادت می دانم.

به خدا ربطی نداره که شما نتونستی از زندگیت استفاده کنی ...خدا به انسان عقل و اختیار داده ...21 سنی نیست واسه درس و کار و از همه مهمتر ازدواج ..چه خبره ....بعدم 100 تا خواستگار میاد ممکنه بدرد نخوره و رد کنی ..به ناشکری مربوط نمیشه اصلا ..خدا سرراهتون قرار میده و این حق رو هم داده که انتخاب کنی صرفا ..فقط بین درس و کار و ازدواج کاملا مشخصه ازدواج واستون اولویته ..تو دنیای امروزی این خوب نیست 

شما ۲۱ سالته، برای رسیدن به رویاهات دیر نشده؛ خدا هیچ وقت بنده هاشو ول نمیکنه، اگه قصدت ازدواج هست روی حجابت و طرز رفتارت کار کن و به خودش توکل کن. مطمئن باش بهترین ها رو پیش پات میذاره، شما همین الان هم داری فرصت هاتو از دست میدی. اگه خدا باهات آشتی نبود و بهت امید نداشت فردا رو بهت نمیداد تا از نو شروع کنی و به هدف هات برسی...

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!

عزیزم ازین حال و هوای مذهب و خدا خواست و خدا نخواست و خدا فلان کارو کرد و...  بیا بیرون حالت خوب میشه..

مثل پیرزنای هشتاد ساله ام حرف نزن ک انگار دم مرگشونه و فرصتی ندارن...

بیست و یک سالته اصلا الان وقت ازدواجت نیست ک یه اینجوری میگی.. بیست شش هفت ازدواج کن... 

الانم هر کاری و درسی علاقه داری شروع کن.. 

عزیز من این حستو دوست دارم چون فهمیدی خدا خیلی مهربونه تازه پشیمون شدی از کارات اینو بدون خدا مث من ...

همش میگم 4  5 تافرصت عالی در هر زمینه سر راه قراز داد خودم استفاده نکردم دیگه چطور ازش چیزی بخوام 

از همین الان شروع کن اینکه در درونت حس پیشمون به وجود اومده اینم لطف خداست و یه جرقه برای شروع پس قدر بدون از همین الان شروع کن

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
همش میگم 4  5 تافرصت عالی در هر زمینه سر راه قراز داد خودم استفاده نکردم دیگه چطور ازش چیزی بخو ...

عزیز شاید اونا تلنگری بودن برای همین روز ناامید نشو ازش بخواه اینو من نمیگم خودش گفته بخوانید تا اجابت کنم شما رو قانع نباش ازش چیزای بزرگ بخوای مطمئن باش یه بخت خوب واسط کنار گذاشته😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤